Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty XY Referansı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
12 kişi bir arada olmaz, grup içi dengeler bozulur.
Iris gelecek diye düşünüyorum.Ancak Misty flashback olarak görülür gibi geliyor.Ayrıca ne kadar bu konulara girmek istemesem de Misty fanı olmama rağmen geri dönmesini en çok isteyenlerden biri olsam da Serena çatlar mı bilmem ama Misty bu fotoları görürse çatlayabilir. :D
 [Resim: 04736be5f8e44d8adddcc10eeda06ac9.jpg] [Resim: EP835_Foto_de_Corelia_Bonnie_Clemont_Serena_y_Ash.png]
Ben Iris'in dönmesine kesin gözüyle bakıyorum. Açıkçası Mistyden umudum yok. Hem animede Ash'in yanında N gibi olgun biri seyahate çıksa çok iyi olur. Artık şöyle bölümler görmek istiyorum;

Spoiler:
[Resim: 7bVv9r.jpg]

Spoiler:
[Resim: ZVAdbk.jpg]

Spoiler:
[Resim: N49EPQ.jpg]

Spoiler:
[Resim: gA4oaZ.jpg]

Spoiler:
[Resim: EqzJXq.jpg]
Serena da catlar ondan once kimlerin oldugunu bilse ve Tracey ile konuşsa :) Misty'den fazla çatlar.
@efecan_se Attığın resimlere hayran kalmamak elde değil. Keşke yetişkinlere yönelik bir anime olsaydı Pokémon. Animelerde ölümlerin yaşanması, yaralanmalar bile izlettiriyor kendini. Misty konusu da ayrı zaten. Dönmesini istermiyim bilmiyorum ama Iris gerçekten gelmeli.
BW'de bir referans daha vardı.Son bölümde Ash Oak'a Tracey'i sorunca profesör Misty'nin Tracey'i Cerulean Gym'e davet ettiğini söylemişti.

Misty'nin dönmesini geçtim ismini bir daha duyar mıyız bilemiyorum.Iris'e gelince umarım geleneği bozmayıp bir uğrar.
İsmi duyulur canim senaristlerde vazgecemediler zaten :).Ama iris gelirse neler olacak acaba showcase lere mi katilir yoksa bir turnuva mi olur bilemiyoruz.May geldiginde Dawn onu yenmisti Wallace cup ta Dawn da iris e yenilmisti.Iris acaba neler yapar bir kupa olursa kesinlikle Serena yı yener fakat showcase olursa imkan yok ama showcase e emolga ile katilirsa mutluluktan ucarim.
Tracey'i Gym'e davet ettiyse Gym'i ona bırakıp bir seyahat'a çıkabilir bunu bi düşünmek lazım ;)
@sametahayata

Iste bu fikre bayildim.Keske kardeslerinde biraz ilgi olsa da gym de calissalar ama birakacak kimse de yok.Tracey alsin takilsin omrunun sonuna kadar.

Victini sayfada yorumum cok oldugu icin boyle yazayim dedim.Mega gyarados ta fena olmaz hani tabii yanina mega steelix mega blaziken de yakisir ama senaristler ne ister bilinmez.
Misty'ye odaklanmışken siz,benim içimden Brock gelse de bi mega steelix görsek diye düşünüyorum.Malum birlikte büyüdüler başka birisine mega steelix yakışmaz Prettiness
Sayfalar: 1 2 3