Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Abartılan Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Pikachu ve Charizard en büyük reklam güçleri. Tutundukları dalları neden kessinler ki? Charizard neyse de Pikachu'dan vazgeçmeleri hayalden de öte olur. 18 yıldır böyle gidiyor.
ancak insanların artık ciddi bir şekilde charizardı abartmayı bırakması gerekiyor.Ondan çok daha iyi pokemonlar var.Pikachu öl lütfen öllll(kesmezler zaten dediğin gibi reklam işleri falan.)Asıl pokemon oyunlarını pazarlığa döken pokemon mew dir söyliyim yani. Onion021
Böyle bir konu varken ikincinin açılması biraz gereksiz olmuş.Madem yorumlarını oyuna göre yapacaksın onu da belirt.Sırf pokemonlaın oyundaki stat değerlerinden bahsediyorsun.Charizard'a gerçekten çok haksızlık ediyorsun.Senin Charizard'ı sevmemenin tek sebebi rock'tan x4 yemesi.Ama Talonflame de x4 yiyor.Herşeyi çok oyuna bağlamışsın.Animede durum farklı.Ash'in Charizard'ı çok farklı ve özel bir pokemon.Amacı neydi en güçlü Charizard olmak.Eğitimi bitip döndüğüne göre olmuştur artık.Efsaneleri çok fazla küçümsüyorsun sende.Bazı efsaneler güç olarak kötü olabilir ama sırf güçsüz olduğu için bu kadar kolay harcanmaz.

Pokemonlara sürekli güçleri ve oyundaki davranışlarından bahsetme.Sıktı artık bu durum yorumunu da yapacaksan oyuna göre de bir şey de başlığında belirt.
Talonflame x4 kayadan hasar alanıdır ancak onun Gale Wings yeteneği var bu sayede herkesten önce roost basabilirsiniz. Oyüzden flerchinder falan ru da bu arada ben bu konuyu her şeye göre esas aldım sadece oyun değil. Genel olarak şöyle bir alıyor dedim

Kusura bakmayın benim şu salak telefon yüzünden konu kilitlendi saçma şayan şeyler ekliyor mesaja
Pikachu sembol haline geldi. Daha iyi olmak için değişmeye gerek olmadığının göstergesi .Bir sevgi ve özgürlük timsali. =D Ne kadar abartılsa az ...
Charizard'a mega verilmesinin sebebi iki tipi olması. Aynı zamanda tüm charizardlar farklı (hem oyunda hem animede çünkü abilityler, pokemon amie, super training gibi şeyler var.) Mesela biri çelimsizken diğeri uçuk olabiliyor, Benim favori pokemonum lieparddır. Atağı kötüdür ama hızı ve taktikleri iyidir taktikler maç kazandırıyor  Onion021 . Amacım tartışma çıkarmak değil taktiklere dikkat çekmek. Charizard!la taktik yapıyorum (her zaman) bas fire spini sonra bas wing atağı =D sonra karşıdakinin bir statını düşür.
Eğer oyunna göre konuşacaksak oyunda ben mewtwoyu charizardla yakalayabiliyorum(ikiside aynı levelde iken ) ancak animede hiç bi pokemon mewtwonun yanına yanaşamadı yani anime ve oyunda işler çok farklı gidiyor şimdi oyunda kaya tipinden x4 yiyebilir ancak eğer animede öyle bir durumla karşılaşırsa Ashin Chazardının çok rahat şekilde uçup kaçabileceğini veya farklı bir saldırıyla engelleyeceğine inanıyorum. Ayrıca charizard bir çok ejder tipi hamle öğrenebiliyor.Ben Charizard ın zayıf olduğu hâlde abartıldığını düşünmüyorum. Bence gerçekten güçlü bir pokemon ve hiç abartılmıyor :)
Charizard abartılı pokemon ların baş tacı zaten. Kendisi gereğinden fazla büyütüyor.
Bu arada Mahmut 61 daha önceki mesajım saçma olduğu için kusura bakma ama talonflame x4 kayadan hasar alabilir ancak talonflame de Gale Wings var.bu yüzden herkes ten önce roost basar ki bu çok önemli çünkü bu pokemon un öncelikli saldırıları var.
pikachu'nun animede abartılmasına bir şey diyemem. hani atıyorum bu zamana kadar 10 milyar dolar gelir getiren pokemon ürünleri varsa yarısına yakını pikachu gibi bir maskotun ürünlerinin satışıdır ve bunun sonucunda doğal olarak fanlara oynanır; animede çok güçlü gösterilir. 

ancaaaaaak;

online savaşlarda pikachu'ya laf ettirmem arkadaş. kendi pikachu'm ile salamance'ından tut zapdos'una, moltres'inden dragonite'ına kadar bir çok pokemon yenmişimdir. hız ve atak gücü ile uygun taktiklerde gayet iyi bir pokemondur. fakat popüleritesinin altında ezilmekte kendisi.

varsa benim yaşıtım 20-25'lik futbola ilgili arkadaşlar bilirler. bu durum david beckham'ın oynadığı mükemmel futbolun, attığı sayısız frikiklerin yakışıklılığı altında ezilmesi, sanki yakışıklı olduğu için hep onu oynatıyorlarmış havasının yaratılması gibidir :)
Pikachu çok yakışıklı bir Pokemon.Millet çekemiyor ondan abartılıyor diyor :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6