Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Abartılan Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Charizard bence de çöp,abi bu Pokemon'un tanrılaştıralack neyi var Mega olmadığı sürece çok daha güçlü Fire type Pokemonlar bulabilirsiniz.

Lucario'nun ben de çöp olduğunu düşünürdüm,taa ki Mega'sı çıkana kadar.Şu an tek laf söylettirmiyor bana.

EDİT:Ne demişim ben öyle ya,Charizard çöp değil tabii ki de lakin fazla abartılıyor.
(22-07-2015, 05:53 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fire / Flying olan bir Pokémonun Kaya tipine karşı x4 olması normal değil mi sence? Bir düşün bakalım. O zaman Moltres de çöp.

Gerisine katılıyorum.

Ben Charizard'a çöp demedim yanlış anlaşılmasın. Severim Charizard'ı. Ama bu aralar wi-fi battle'larda stealth rock mutlaka kullanılıyor. Bi maçta yoksa bi maçta var yani. Ondan güçsüz kalıyor. Ben anime'de abartıldığı için 1 yaptım onu.
Oyunları stratejik olarak değil de sırf Pokemon'u sevdiğim için oynadığımdan buradaki birçok tabiri anlamadım.Bu yüzden sadece anime olarak konuşursak bende Charizard'ı bir numaraya koyardım.Artık görmekten gına geldi ve %99 ihtimalle bu nesil de göreceğiz.Sevmiyor değilim lakin o kadar gözümüze sokuldu ki artık itici gelmeye başladı.Ha seven sever ona bir şey diyemem.
Anime ve oyun karışmış biraz sanki :D

Ben animede abartıldığını düşündüğüm pokemonları yazayım.Listemin ilk üçünde Ash'in Pikachu'su, Charizard'ı ve Infernape'i var.Bu üçünün çok abartıldığını düşünüyorum.Bunlar dışında animede gördüğüm diğer abartılı pokemonlardan başlıcaları: Ash ve Gardenia'nın süper hızlı Turtwig'leri, Skyla'nın elektrik işlemeyen Swanna'sı, Virgil'in Eevee'si, Ramos'un Weepinbell'i.

Diamond&Pearl serisinden öncesine gitmedim çünkü DP'den önceki sezonlar zaten pek tutarlı değiller.
(22-07-2015, 06:32 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anime ve oyun karışmış biraz sanki :D
Kesinlikle karışmış.Zamanında çok uzun oldu muhabbetleri o yüzden ben fazla topa girmiyorum.Muhabbetin bir yerden sonra nedense Arceus Mewtwo'ya döneceğini hissediyorum. 8D
biraz yanlış anlamışsın. Pikachu gerçekten abartılıyor. Ama charizard aslında oyunda kullanışsız olmasının nedeni: kanatlar. kanatlarla bir tek hava saldırıları yapabiliyor ama kaçamıyor eğer kaçabilseydi çok daha kullanışlı olurdu. mesela rock saldırılarından kaçabilirdi. Bence ne olursa olsun en iyi starter evrimi charizard. Ama gerçekten biraz abartılıyor charizard.
Animedeki çoğu salon liderinin en azından 1 pokemonu abartılıyor ve bu büyük ihtimalle son kullandığı pokemon oluyor.
Ya şu pokemonlara tiplerine bakarak zayıf veya güçsüz demek kadar saçma bir şey yok bence.
Yani senin için bir Pokemon'da en önemli olan şey oyundaki yetenekleri mi ? Senin Pokemon'un maçın sırasında iyi performans sağlamayınca çöp mü oluyor doğru mu anladım?

Pikachu animede ön planda çünkü Japon çocuklar tarafından çok sevildi nedeni bu.
Çöp kelimesi biraz ağır oluyor evet,fakat kimsenin çöp derken o Pokemon'un gereksiz, hiçbir işe yaramaz olduğunu kastettiğini sanmıyorum.Yani sakin ol :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6