Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sitemiz 7 Yaşında...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
27 Mayıs'ta kutlamamız gereken geleneksel doğum günümüzü bu sene çeşitli nedenlerden 1 ay gecikmeli kutluyoruz. Bu sene de sakin ama başarılı geçirdiğimiz senelerden birisi oldu. 


10. sezonu bitirmek üzereyiz, pokemonizle.net projemiz müthiş bir hızla gelişiyor, yeni temamızı hizmetinize sunduk ve 35000 üyeyi geçtik. 


Bir de açılış sayfamızda sorun vardı. Sorunu düzeltmek yerine yenisini yapayım dedim. Yeni logomuzun ardından açılış sayfamızı da güncellemiş olduk. Sitemiz artık tamamen 2015 model  8D  https://pokemonturkiye.com/index.html

[Resim: NPfgAUv.jpg]

Klasik olacak ama ben hiç anlayamıyorum zamanın nasıl geçtiğini. Daha dün gibi ilk kurduğumuz zamanlar, güzel anılar ve o zamanki sıkıntılar. 7 sene geçmiş. Bu gerçekten inanılmaz birşey. 3 sene daha dayanabilirsek 10 yılı devireceğiz. Bu da bir anime sitesi için gerçekten müthiş bir başarı. Neyse çok fazla uzatmaya gerek yok, oldukça sıkıntılarla başladığımız bu yolda bizimle olan ve her zaman desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep beraber nice yıllara... ;D
Asıl  teşekkürü siz hak ediyorsunuz.Pokemonla buyuyemeyen nesille tekrar tanistirdiniz ve çalışmalarınız takdire şayan.
Hep birlikte nice yıllara Pokémon Türkiye!

Ben de 3000.mesaja ulaşmışım yav.Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor.
Nice yeni yaşlarını kutlamak üzere iyi ki doğdun POKEMON TÜRKİYE :)
Tam geri dönüşümü bu konuya denk getirmek çok iyi oldu :D ve ayrıca üni sınavı derecemin açklandığı da gün :D Tekrar nice birlikte senelere :D :D
Nice 7 yıllara Pokemon Türkiye!

3 sene önce üye olduğum ama 1 senedir aktif olarak bulunduğum  bu forumda gerçekten güzel zamanlar geçirdim ve geçirmeye de devam edeceğimi umuyorum.Gerçekten mevcut olan takdirden ve üyeden fazlasını hakediyor bu forum.
Daha uzun yıllar da görürüz umarım! Bu arada Dedenne'li PokéTV'ye bayıldığımı söyleyebilirim... :D
Giriş sayfası gerçekten güzel olmuş.

Bir de banner değişirse harika olur. Bunun için yarışma gibi bir şey düzenlenebilir mesela.
Nice yillara Pokemonturkiye. Emekleriniz karsiligi odenmez. Bagisla falan degil. Manevi olarak da odenmez bence. Helal olsun. Keşke bu formun Pokemona verdigi degeri televizyon kanallarımız da biraz verse. Dublajlayan studyonun karakterlere verdigi sesteki istikrarı, açılış müziklerini Türkçeleştirmesi ve saldırıları da istikrarlı düzenle çevirmesine saygım sonsuz ancak tv kanalları yuzunden yok sifreydi yok uydu alıcısının degisikligiydi derken maalesef diger ulkelerdeki gibi tvyi acip izlemeyemiyoruz. Neyseki forumumuz sayesinde kanalimiz var da takip edebiliyor takipciler. İcimi daha fazla dokersem gerginlik cikacak bu mutlu gonderi de neyse tekrar tesekkurler :)
Nice yıllara,iyi ki bu forumun bir üyesi olmuşum.Gerçekten emeklerinizin karşılığını ödeyemeyiz.Umarım bir aksilik çıkmaz ve forum ile yollarım ayrılmaz,iyi ki varsınız.
Sayfalar: 1 2 3 4