Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sitemiz 7 Yaşında...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
zaman çabucak geçiyor. Bu zamana kadar gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürler. Çok düştük ama geri toparlanmasını da bildik. Bazı zamanlar yalnızdık bazı zamanlar birlikte üstesinden geldik. Birlikte çok şey başaracağız. Sizlerden tek isteğimiz desteklerinizi esirgememeniz ve en önemlisi sabırlı olmanız.

50000 üyeye de ulaşacağız inşallah :)
Nice 7. yaslara Pokemon Turkiye :)
Hep birlikte nice yıllara Pokémon Türkiye! 3 yıldır bu forumdayım :D İyiki görmüşüm :D
Pek yorum yapmasamda gunbe gun takip ediyorum forumu, konulari, herseyi. Daha nice nice senelere, yeni sezonlara, yeni oyunlara diyelim. Tesekkurlerimi de iletiyorum hepinize bu arada :D
Kesinlikle teşekkürü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sizin sayenizde bir sürü pokemon sever arkadaşlarla tanışıp konuşabildim. Size çok teşekkürler ederim. Foruma katılalı uzun süre oldu ama ben maalesef 2 aydır aktifim. 2 ay öncesine kadar çok şey kaçırmışım. Neyse, nice 7.yaşlara :D
zaman çabuk geçiyor harbiden ya daha dün gibiydi geçen yılki yaş kutlaması iyi ki doğdun diyelim PT mutlu yıllara !
Aslında geriye doğru bakınca söylenecek o kadar çok şeyler varki, ama bence kesin olan birşey var Pokemon Türkiye ekibi asla içinde ki o ilham aldığı kaynağı kaybetmeyecek.

Nice Yıllara Pokémon Türkiye!
Hep birlikte daha nice yıllara, nasip olursa çocuklarıma da öğreteceğim bu siteyi. O zamana kadar (en az 10-15 yıl) durmanız gerekiyor.
tüm pokemon türkiye ailesine teşekkürler sayenizde pokemona olan sevgimiz arttı. nice 7.senelere

Tüm pokemon türkiye ailesine teşekkürler sayenizde pokemona olan sevgimiz arttı. Nice 7.senelere inşaallah.
Nice mutlu Pokemonlu yıllara daha geçen günkü gibi kuruluşu hatırlıyorum.O zamandan beri inişli çıkışlı nice mutlu günler yaşadık.Neyse sözü fazla uzatmayacağım, daha çok yaşayasın PT diyeyim.
Sayfalar: 1 2 3 4