Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sitemiz 7 Yaşında...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Koca 7 sene... Hiç az değil gerçekten. Kimi zaman sitede sorunlar oldu, kimi zaman kapandı, kimi zaman açıldı, sonra yine kapandı, yardım gerekti, arada sorular yaşandı ve bütün tatsız olaylara rağmen hala dimdik ayakta forumumuz. Bununla birlikte çok ama çok güzel günlerimiz oldu! Pokémonla birlikte güldük, eğlendik, tartıştık, yorumladık, vakit geçirdik, sayenizde... Pokémonla büyüyen nesil ile onu yeni yeni tanıyan nesili, genwunnerler ile yeni nesilcileri bir araya getirmek... Bu, bu gerçekten kolay bir iş değil. Takdire şayan, güzel bir iş. Emekleriniz... Emeklerimiz, herkesin çok fazla. Bizi bu dünyayla tanıştıran veya tanıştığımız dünyadan uzun süre mahrum kaldıktan sonra ona bizi geri döndüren herkese içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu sitede herkesin emeği çok büyük. Ve ben bu ailenin bir üyesi, bir parçası olduğum için çok mutluyum.

NİCE SENELERE POKEMON TÜRKİYE !!!
Nice yıllara,nasip kısmet olursa daha ne 7'ler 17'ler 27'ler görmeye inşallah.
Nice yıllara Pokemon Türkiye forumu ailesi.Ayrıca bizi burada pokemon hakkında ortak şeyler üzerinde konuşmamızı sağlayan adminimizede teşekkürler ve tabiki diğer yöneticilerede teşekkürler.Ayrıca yeni açılış sayfası çok güzel olmuş.
Sitede emeği geçen herkese teşekkürler. Nice senelere PT! -_-
Nice Senelere Pokemon Türkiye ve Teşekkürler...Herşey için
Vay be 7 yıl. Ne ara geçmiş zmn? Nice senelere PokémonTürkiye!  Heart XP Heart
いい yıllara Pokemon  Türkiye umarım Dahan fazla başarı elde edersiniz. :)
Nice yıllara :D                              
Nice yaşlara. Sitenin, yapımında yönetilmesinde, yaptığı projelerde emeği geçen ve siteye katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.
İyi ki doğdun forum,nice yıllara :)
Sayfalar: 1 2 3 4