Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Serena
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Merhaba arkadaşlar.Foruma karakterler hakkında fikirlerinizi belirtebileceğiniz konular açma konusunda bir öneride bulundum ve ankette ve görüşlerde çoğunluk olumlu baktı.Sizden ricam bu konu altın fikirleriniizi esirgememenizdir.Her bölümden sonra karakter hakkında(tabi karakterler ilgili önemli bir olay yaşandıysa) yazabilirsiniz.BEn forum adına bunun gerekli olduğunu düşündüm.

Bu konularda ana temamız karakteri beğenip beğenmediğiniz hangi yönleriini sevip sevmediğiniz konusunda fikirlerinizi belirtmektir.

Hala Kalosta bulunduğumuz için Kalostan Serena,Clemont ve Bonnie için böyle sayfalar açılmasını yararlı buluyorum.

Sizden en büyük isteğim yukarıda da belirttiğim gibi fikirlerinizle konuyu renklendirmenizdir.

Bu başlık altına Serena hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

[Resim: tumblr_mvwndwpDrA1qcw656o2_500.gif]
 İlk yorumda benden olsun 
Spoiler:
Serena beni ençok Ash'e olan sevgisi ile etkiledi.İlk normalde pokemonda sevdiğim karakterler güçlü ve cool kişiler olmuşturAncak belkide ilk olarak bir Serena'yı bir uğraşı olmadan sevdim 60.bölümde pokemon performer kariyeri başlıyor.Bu bölümden sonra Serena hakkındaki değerli yorumlarınızı bu başlık altında bekliyorum.
O zaman ilk tartışma sorusunu soruyorum sizce Serena hangi pokemonları yakalayacak. :)

Animenin meşhur ve sesiyle bizi uyutmayan ama animedekileri uyutan güzel sesli Jigglypuff'ı yakalamasını istiyorum. :) O olmazsa Igglybuff belki egg alırsa içinden çıkar. :D
Keşke "karakterler" diye bir kategori açılsaydı, onun altına konular açılırdı ve daha düzenli olurdu. Konular diğer konularla iç içe girecek ve arada kaybolup gidecek.
Yeni Serena!

Spoiler:
[Resim: ypOY6gY.jpg]

Uzun-kısa saçı kıyaslayacak olursam kesinlikle uzun saç taraftarıyım.Bununla birlikte Serena'nın yeni dizaynını çok beğendim.Genel olarak eskisinden daha iyi olmuş hatta :)

Ayrıca XY serisinin sonuna daha çok var.Eminim ki gelecekte Serena'nın değişik dizaynları da olacaktır ;)
Hmmm..Fransız kızlar gibi olmuş. Uzun saç her zaman favorim ama alışırız elbet.
New official anime artwork for Serena
[Resim: QCJRP7W.png]

Boynundaki mavi kurdele Ash'in verdiği hediye.
Yeni tasarımını çok sevdim.Ayakkabılar,elbise,kurdele,yelek,şapka,saç bayıldım.Çoraplar aynı kalmış ama olsun.Serena tarzsın :) :)
Serena bu haliyle çok iyi olmuş.
Yeni tasarımı güzel olmuş,kendisi bana göre şu âna kadar ki en iyi kız karakter.
Pokemon olarak Vivillion veya Espurr yakalayacağını düşünüyorum.
Sir Aaron'dan sonra ilk defa bir karaktere bu kadar çok ısındım diyebilirim. Korrina'yla beraber kendisi en sevdiğim ilk üç karakter listesine girdi. Çoğu kız ana karakterimiz, ilk girdikleri yarışmayı kaybedince (Dawn ve May gibi) üzüntüden yıkıldılar. Hüngür hüngür ağladılar (May). Serena o kadar güçlü durmaya çalıştı ki! Üzüldüğünü belli etmemek için çok çalıştı. Herkese mutlu gözüktü. Hiç kimsenin olamdığı bir yerde boşalttı içini. Annesine karşı geldi. Bir Rhyhorn Racer olmak istemediğini söyledi. Annesiyle yarışıp kazandı. Pes etmedi. 43 bölüm tek Pokémonla dolaşarak kendisini sevdirmeyi başardı herkese (Fennekin'i dördüncü bölümün başında seçti diye sayarsak). Diğer kız karakterlerden daha farklı bir havası var. Birden fazla uğraşı var gibi duruyor şuan (Showcase'i ilerletir de PokéPuff yarışmalarına katılmaya devam eder mi bilmiyorum). Uzun lafın kısası çok sevdim ben bu karakteri ve 60. bölümde beni duygulandırmayı başardı. "Lucario and the Mystery Mew" filminden sonra bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum.

Bence bir Eevee'si olacak ve Sylveon'a evrimleşecek. Vivillon'u olacaksa son evriminde çıkar büyük ihtimalle karşısına. Yani Vivillion olarak. Espurr da yakalayabilir. Bir yumurta alacağını düşünüyorum ve içinden büyük ihtimalle bir Hoenn starterı çıkar. Aslında Serena'nın hem Treecko hem de Mudkip'e sahip olmasını isterdim ancak herhalde sadece içlerinden birine sahip olacaktırr ve büyük ihtimalle bu Treecko olacak. Mawile de yakışıyor kendisine. Ve bir poster vardı ve posterde de bir Gothita ile Noibat vardı bizimkilerin takımının yanında. Büyük ihtimalle Gothita olacaksa Serena'nın olur.

Ayrıca XY 64'te de Serena'nın Fennekin'i evrim geçirecek sanırım. Ben Serena'dan umutluyum. Güzel bir iş çıkartacağına da eminim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20