Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Serena
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Eski tarzı daha güzeldi bence.
Kesinlikle eski tarzı daha güzeldi ama bu tarzına da kötü deyemiyeceğim :D ayrıca Serena benim gönlümü tip bakımdan değil he tip bakımından ayrı bir yeri var ama şu ana kadar Ash'in yanına gelmiş en iyi kız ve en düzgün kız bence diğerleriyle hep bir kavga hep gürültü nazikliği ve davranışları benim için daha ön planda ve bence güzellik bakımından bakarsak bu göreceli bir kavramdır benim düşüncem en güzelleri dir önceki kızlara kıyasla
Serena benim için sadece Iris i geçebildi çok sevdiğim söylenemez.Umarım 7.nesilde başka bir kız karakter gelir.
Magiana'nın yüksek ihtimalle kalos pokedexin devamını temsil ediyor olması rahatlattı beni.Bu demektir ki bir süre daha anime olsun oyun olsun 6.nesille beraberiz.Ash'in ligde veya Serena'nın büyük yarışmada nasıl bir sonuç alacağı mühim değil şu anki ekip için.Ash-Serena-Clemont-Bonnie dörtlüsü 2017'de de bizlerle inşallah :)
Serena gitmesinde :D gerisi önemli değil :D
(13-02-2016, 12:36 PM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena benim için sadece Iris i geçebildi çok sevdiğim söylenemez.Umarım 7.nesilde başka bir kız karakter gelir.
+1

Benim için de Iris'in bir tık üstünde.
7. nesil animesi için yeni çıkacak oyunlardaki kız karakter gelsin, macera aramaya gerek yok. Hilda ve Rosa gibi başka bir karakteri daha yemesinler.
Aslında ilk başta Serena'yı seçmeleri de biraz ilginç.Beşinci nesilde iki tane kız karakter olduğu için bunlar arasından seçim yapmak yerine Iris'i yol arkadaşı olarak seçtiler.Hatırlayanlarınız vardır aynı mantıkla Korrina'nın Ash'in arkadaşı olabileceği konuşulmuştu ilk zamanlar.

Burada Serena'nın tipini değiştirebilme özelliği devreye giriyor sanırım sonuçta altıncı neslin devam oyunlarında ana karakter değişse bile Serena tipini ona benzetebilir.Ya da Serena ve Calem değişmiyordur Dawn ve Lucas da olduğu gibi.
Serena'yı bu ikinci stili ile görebiliriz counterpart olarak. Calem'i de bu doğrultuda yeni stili ile birlikte görürüz oyunlarda :)
Junichi Masuda amourshipper çıktı

[Resim: jVlNVg.png]
Ailecenek shipiyoruz efenim...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20