Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Serena
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Yeni halini beğenmeyen bir tek ben varım sanırım.
Ben de pek begenemedim. Hatta dün kardeslerime gosterince (kız ve erkek) bu ne, cok degisik, kotu oldu vs. yorumlar aldim. Ama daha once de dedigim gibi alismaya calisacagim.
Yeni Serena Fennekin'le birlikte
[Resim: 2mn4vux.png]
Serena Bizimle Değilsin.
Eski hali biraz daha iyi gibiydi ama böylede fena değil bence
Fennekin, Pancham ve Serena

Spoiler:
[Resim: YgNrIyf.jpg]
Serena'nın şuan iki pokemonu var ileride yarışmalarda iddialı olması için birkaç pokemon daha yakalaması gerekiyor. Kesinlikle bir tane peri pokemonu yakalacağını düşünüyorum. Daha önceki sohbetlerde Flabebe yakalanabilir denmişti ama Shauna'da olduğu için o olmaz gibi.Sonradan peri tipi eklenen eski nesil pokemonları oldu mesela Jigglypuff normal tip iken peri tipi eklendi animede sevilen bir pokemon olduğu için Igglybuff ya da Jigglypuff yakalatabilirler. Belki Jigglypuff'ı peri tipi haliyle göstermek isteyebilirler.Spritzee ileride Aromatisse olacağı için yakalamasını isterdim. Gothita'nın da lafı geçiyordu umarım özellikle BW'deki Gothita'dan sonra en çok yakalanmasını istediğim bir pokemon.Son günlerde Ash'in Hawlucha'sını takas yoluyla alabilir sohbetleri geçiyor !!!

Sizce hangi pokemonu yakalayacak? !!!
Sebebini bilmiyorum ama Firebender'in paylaştığı resimde Serena'nın elinde o sivri mızrağa benzer şeyi görünce tuhafıma gitti :-|
Yahu gençler biraz forumdan ve pokemodan uzaklaşalım dedik ne olmuş Serena'ma ya öyle.Biri olayı anlatabilirmi noldu Serena'ma?(Gerçi ben böyle de sevdim)
(25-02-2015, 11:13 PM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yahu gençler biraz forumdan ve pokemodan uzaklaşalım dedik ne olmuş Serena'ma ya öyle.Biri olayı anlatabilirmi noldu Serena'ma?(Gerçi ben böyle de sevdim)

Spoiler:
XY60. Bölümde Pokemon Showcase'de ilk turda Fennekin'in giydiği kıyafete takılması üzerine Serena üst tura geçemedi. Yarışmayı Shauna kazandı ancak o mutluydu. Üzgünlüğünü kimseye belli etmedi. Sonra sabaha karşı Pokémonlarıyla beraber iskeleye gitti. Orada döküldü artık. Pokémonları ona sarıldı. Sonra değişmek istediğini söyledi ve saçlarını kesti. Çok duygusal bir sahneydi :') Kesinlikle izlemelisin derim...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20