Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 3
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Hoenn Remake cok olasi gorunuyor.Bir yerde okumustum.Yapimcilarin dedigine gore Hoenn Remake aslinda 5.nesilde yapilacakmis lakin hayranlar N ve Ghetsis hikayesini o kadar cok sevmisler ki yapimcilar eski nesillerin remake oyunu yada Pokemon Gray gibi birlestirme bir oyun yerine 2. oyunla hikayeyi devam etgirmek istemisler.Bence iyide olmus N'in buyuk bir hayraniyim.Zaten en sevdigim iki karakter de Harley ve N.Hatta planlarinda animede Unova disinda birde sadece Hoenn pokemonlarini gostermek varmis.Anime icin dusunursek de boylesi dahs iyi olurmus.Sizi bilmem ama ben daha Unovada ki bircok pokemonu dogru duzgun gormeden Charizard fln. gormeyi pek begenmedim.Uzun lafin kisasi bu nesil buyuk ihtimal Hoenn Remake gorucez.Zaten iyun icinde de bunun kopyalarini vermisler.
hoen remake görürsek bu benzerliklerden sonra ash belki balbasaur alır phanpy yanlıs hatırlamıyosam böle bidaha yanına almıştı 6. nesilde ashın yakalayacağı çimen tipi yok starter var gogoat felan var ki onlarıda yakalamıycağını düşünüyorum balbasauru alır yanına bence bide gelişirse balbasaur çok dehşet olur
Ben Bulbasaur yerine Snivy'yi tercih ederim.Serena Fennekin varken Charmander almaz,buyuk ihtimal Sguirtle alacaktir.Neyse devamini Anime Sohbette tartisiriz :)
(27-10-2013, 08:10 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Bulbasaur yerine Snivy'yi tercih ederim.Serena Fennekin varken Charmander almaz,buyuk ihtimal Sguirtle alacaktir.Neyse devamini Anime Sohbette tartisiriz :)
Lütfen yani.Konunun ismi 3.XY bölümü ama maşallah hoenn remake'e kadar gelmiş mevzu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5