Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 3
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Yok artık :)
Spoiler:
Yani ikisi de küçükken Serena yaralanmış.Ash onun yarasını sarmış ve Serena bandajı saklamış.Valla bu kız Ash'e hasta, hem de öyle böyle değil :D
(25-10-2013, 11:52 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-10-2013, 10:15 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey soracağım;
Fletching'in kulandığı Air Cutter (ya da her neyse) Bulbapedia'da gözükmüyor???
Bilindiği gibi vahşi pokemonların kullandığı saldırılar animede oyundaki gibi gözükmüyor. Ash Fletchling'i daha kullanmadığı için ne gibi saldırılar yapar bilinmiyor. Yeni nesilde değişen saldırı efektleri yüzünden o saldırının ne olduğu tam olarak tanımlanmadığından Bulbapedia yazarları koymamıştır. Peck ve Double Team bariz olduğu için koyulmuş. Air Cutter ya da Razor Wind olabilir Serebii Air Cutter demişse öyledir bana da öyle geliyor.

Aslında Pokedexi açıp bakabiliyorlar ama Ash yapmıyor pek bunu.Paul mesela Aerial Ace bilen Starlyi alıp diğerlerini salmıştı.
Bu arada arkadaşlar çizilen ilk pokemon ryhorndur. acaba bunun ryhorn race le bir alakası var mı bilmiyorum. bir de bu serenaya pokemon leaf deki karakteri yüklemeye çalışıyorlar herhalde ilk bölümde kalktığında yanında bulbasaur şeklinde bir şey vardı. bir daha izleyince fark ettim.
kız öyle bi hareket yapsa ash hadi maç yapalım der:D pokemon animesinde aşka yer yok :D
bende öyle zannediyorum. ama serebii netden okuduğuma göre ilk karşılaşmada serena biraz kızaracak.ash de biraz donacak zaten attığım fotodaki ikinci fotoğrafa bakarsan ashin poker face yaptığını görürsün. yani duygularını belli etmiyor. yani bir şey bilmiyoruz. büyük bir ihtimal 5.bölümde buluşucaklar.(gym battle sonrası) bir de buluştuklarında serena elindekinde önce ash kağıt mendil veriyor. kağıt mendil japon kültüründe çok önemli. okuduğum sitedeki bazı kişiler bunun japonyada birisinden hoşlanma gösterme şekli olduğunu söylüyorlar.biliyorsunuz misty de ash e bir kağıt mendil vermişti(handkerchief) bir de pokemon oyun satışlarına bakarsan büyük bir kısmı 90 kuşağından alıcı bulduğu hakkında bir yazı okudum.bu da etkili olabilir.bir de black and white dan sonra pokemonun direktörü ve bazı yazarları değişmiş.zaten animedeki farklılık burdan geliyor.yeni fotolar[Resim: serena_is_blushing_after_seeing_ash_by_f...6p4lpv.jpg][Resim: serena_offers_ash_a_handkerchief_by_fire...6q2jkc.jpg][Resim: tumblr_mutnf95to31rjwl4fo3_400.png]
Allahiiiiiiiiiim bu anime muthiiiiis :) Ash ve Serena aski,Froaki'nin mucadeleci ruhu,Dedenne,Bonnie ve Bunnebly'nin sirinligi,Clemont ve Roket Takimi'nin komikligi,MegaEvrim sirlari vs. vs. Bu sezon pokemon kendini asacak bakin gorun.
Birlikte harika gözüküyorlar.Etkilendim.
bencede animeye aşk sokmazlar serena sevebilir ama ash e açılamıcak ama bu sezon ilkler sezonu olabilir
3.bölümdeki en güzel sahnelerden biri de beraber yolculuk etmeye karar verdikleri sahneydi.Ekip sağlam bu sezon
Benim anlamadığım bir şey var. Froakie'nin gözleri neden arasıra Brock'un gözleri gibi kapalı gözüküyor? Uyuklama tarzı birşey mi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5