Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 3
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
ingilizce altyazılı bölümü
(25-10-2013, 05:23 PM)zamazinqo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende o hareketi çözemedim ne acaba?

O bir saldırı değil.Froakinin özel tekniği diyelim.Hatta o çıkarttığı köpükleri Wobbuffet karşılamaya çalışmıştı Mirror Coat'la ama gerçek bir saldırı olmadığı için geri gönderememişti.
Froakie'nin kullandığı saldırılar Bubble ve Water Pulse 'muş. Güzel bölüm olmuş ancak Dedenne gerçekten çok küçük çizilmiş. Biraz daha büyütebilirlermiş bence Pikachu kadar olmasa da.
(25-10-2013, 08:55 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Froakie'nin kullandığı saldırılar Bubble ve Water Pulse 'muş. Güzel bölüm olmuş ancak Dedenne gerçekten çok küçük çizilmiş. Biraz daha büyütebilirlermiş bence Pikachu kadar olmasa da.
Oyunda boyu neyse animede de o.Boyu Pichu'dan da küçük pokedex bilgisine göre.Bence ufak olması hoş olmuş.Beğendim ben dedenneyi :D
ash pignite aldığında emberi felan sonradan öğrenmişti trecko felanda böle sonradan saldırı öğrenmişti ama frokie çoğunu biliyo bence frokie erken evrimleşcek
Froakie 50 bölüm içinde erken evrimleşecek. Bence Fletchling de erken evrilir çünkü boyutları daha önceki kuşlara göre daha küçük ve ikinci evriminden itibaren ateş türünü alıyor. Ash daha önce Pidove ve Starly yakalarken fazla mücadele etmeden yakalamıştı. Fletchling bana Taillow gibi çok mücadeleci geldi. Belki de sebep yeni nesildeki güzelleştirilmiş savaş efektleridir bilmem ama Fletchling'i beğendim.
(25-10-2013, 05:07 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-10-2013, 04:41 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-10-2013, 02:18 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-10-2013, 01:39 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dedenne'yle Fletchling çok küçükmüş boyut olarak,Dedenne'nin evrimi olmadığını düşünürsek bence biraz daha büyük yapabilirlermiş.Olaylara gelince,gayet başarılıydı.Fletchling'le ilgili bölüm olmaktan çok Froakie'yle ilgiliydi.Görünüşe göre kendisi baya korumacı bir karakter.Savaşları da çok başarılıydı bubble ve peck görmek hoşuma gitmese de :D.

Yalnız bölümle ilgili en merak ettiğim şeyler saldırılar.Froakie'nin köpükten yapılma kopyası Substitute muydu acaba.Ayrıca Fletchling'in levelle Air Cutter öğrenmesi imkansız.Yumurtlamayla öğrense bile anime genelde yumurta saldırılarını kullandırtmıyor diye biliyorum.Razor Wind miydi yoksa o merak ettim.
kullandığı saldırı air cutter mış.en azından serebii de öyle yazıyor.ayrıca froakie nin köpükle yaptığı saldırının adı ne
Bubble. Ama bu saldırı Fletching'in o kadar canını aldı ki sanki animede Bubble Beam atmış gibi oldu.
onu demiyorum boynundaki köpükleri atıyo ya onu diyorum
Bulbapedi'da gözükmeyen bir saldırı bilmiyorum Dodgy

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Ash's_Froakie

Bir şey soracağım;
Fletching'in kulandığı Air Cutter (ya da her neyse) Bulbapedia'da gözükmüyor???
(25-10-2013, 10:04 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Froakie 50 bölüm içinde erken evrimleşecek. Bence Fletchling de erken evrilir çünkü boyutları daha önceki kuşlara göre daha küçük ve ikinci evriminden itibaren ateş türünü alıyor. Ash daha önce Pidove ve Starly yakalarken fazla mücadele etmeden yakalamıştı. Fletchling bana Taillow gibi çok mücadeleci geldi. Belki de sebep yeni nesildeki güzelleştirilmiş savaş efektleridir bilmem ama Fletchling'i beğendim.
fletchling banada biraz mucadeleci geldi bide ash ın baska ates türü yakalmıycağını göz önünde bulundurursak fletchlıng erkenden evrilir
(25-10-2013, 10:15 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey soracağım;
Fletching'in kulandığı Air Cutter (ya da her neyse) Bulbapedia'da gözükmüyor???
Bilindiği gibi vahşi pokemonların kullandığı saldırılar animede oyundaki gibi gözükmüyor. Ash Fletchling'i daha kullanmadığı için ne gibi saldırılar yapar bilinmiyor. Yeni nesilde değişen saldırı efektleri yüzünden o saldırının ne olduğu tam olarak tanımlanmadığından Bulbapedia yazarları koymamıştır. Peck ve Double Team bariz olduğu için koyulmuş. Air Cutter ya da Razor Wind olabilir Serebii Air Cutter demişse öyledir bana da öyle geliyor.
[Resim: ash_and_serena_as_kids_footage_by_firema...6qn7qw.jpg] gelecek bölümler hakkında bazı resimler. ash ve serana hakkında bilmiyorum yanlış gördüm ama iki bandajında ucundaki renk mavi gibi[Resim: Ash-and-Serena-as-Kids-Footage-407550200][Resim: 2la3j83.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5