Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Eevee Evrimi & Mewtwo Genesect Filminde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Gerçekten herkesin beklediği gibi bir eevee evrimi daha geliyor anlaşılan.
Gerçek rengini görünce nedense bana dragonmuş gibi gelmeye başladı .Hem eeveelerin 3.nesil ve öncesindeki special saldırı türlerinden oluşma teorisini de destekliyor ama sağ üstte kullandığı saldırıdan dolayı (featherdanceye benzettim) flyinge de benziyor yine.
Victini'ye benziyor sanki şu surat tarafları. Psychic olma ihtimali var mı? Renkler de biraz soluk gibi daha renkli bir pokemon olabilirdi.
Psychic değildir bence, zaten var; Espeon :) Dragon, Flying, ghost belki :D
Dragon olursa nasıl yapacaklar acaba o küçücük Pokémonu Dragon onu çok merak ediyorum :D
Mewtwo ile Genesect 'in bir araya geleceklerini hep hissetmiştim doğru çıktı Ninfia harika haberi duyunca çok sevindim :) :)
bence posion olcak haberiniz olsun
(12-02-2013, 05:45 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence posion olcak haberiniz olsun
O kadar şirin birşeyin Poison olması garip bence zaten Poison olması için renginin biraz mor'a benzemeli , Bence Fly'da olamaz kanatları yok çünkü ; ama normal tip çok iyi olur diye düşünüyrum ama Eevee'nin kendisi zaten normal tip çok garip birşey olacak yeni evrimi :) :D Shout
O değil de son zamanlarda bazı fanlar yeni type çıkacağını söyleyip duruyorlar.Eğer çıkarsa büyük bir ihtimalle ''Light'' olur.Xhearnes ve Ninfia da light tipi için uygun duruyor.Ama bence çıkmamalı çünkü yeni bir type gelmesi bütün pokemon oyununu baştan sona değiştirir,5. gen ile 6. gen arasında dağlar kadar fark olur.Çoğu pokemonun da tier'ları değişebilir. Confused
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15