Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Eevee Evrimi & Mewtwo Genesect Filminde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
bence yeni tür çıkarmıcaklar yeni tür demek yeni pokemonlar demek başlarına çok iş alırlar.ayrı aten dragon olamaz çünkü dragon pokemonları sert görünüşlü bu çok nazik duruyo bence flying olabilir kurdale felan koymuşlar uçan şeyleri temsil ediyo olabilir ghost da olabilir
Konuya anket ekleyebilirmisiniz ? :) Herkes hangi tipi düşünüyorsa ona oy atsın . :) :)
Pokemon.com daki habere göre normal olmayacağı kesin bu arada.
(15-02-2013, 11:30 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemon.com daki habere göre normal olmayacağı kesin bu arada.
abi zaten normal olma ihtimali yeni bir tür gelme ihtimalinden daha düşük bence
Yeni bir tür yada pisişik başka kurtuluşu yok gibime geliyor.
Biraz da Mewtwo'yu konuşalım bence... Acaba nasıl gelcek? Merak ediyorum doğrusu. Genesect in insanların yaptığı bir pokemon olması ve Mewtwo'nun aynı kaderi paylaşması aradaki bağlatıyı açıklayacak olan şeydir. Mewtwo bizimkilerin yanında olacaktır. Team Plasma ya karşı savaşta yardım edecektir. Team Plasmanın (her ne kadar 5-6 tane genesectleri olsada) hiç şansı yok bence Charizardlı Dragonite lı Mewtwo lu bizimkilere karşı.
Konu anime olunca neler olabileceğini kestirebilmek oldukça zor. Charizard Articuno yu yendi battle frontier de ardından Dusclops a yenildi. :D

Dragonite 5. sezonda Clair in Dragonair ine ve Charizard a karşı savaştı ikisinide duman etti. Portakal Liginde ki Dragonite da Charizard dahil Ash in 5 Pokémonunu duman etti. Sonra yenildi.

Mewtwo Animede Arceus tan sonraki en güçlü Pokémon gibi şuan. Charizard ve Dragonite ıda güçsüzleştirmezler ise Genesectleri yenebilirler. Ama yeneceklerdir zaten. Genesectler i yenmeden Team Plasmayı durduramazlar.
TEORİ

Filmin yeni fragmanını az önce izledim. Genesectlerin tepesine bir şey takılıyo. Team Plasma'nın onları kontrol etmesine yarayan bir şey olabilir. Bunlar yok edilince vahşi pokémon gibi yakalanabilirler. Yanlızca tek dileğim var bu filmden ASH GENESECT YAKALASIN.
abi daha öncede söyledim ash genesect yakalasa yeni bölgeye giderken bırakır o yüzden israf olur pokemon başkası yakalasın kullansın
ash genesect yakalamasın ya diğer efsanevilerden birini yakalasın onlar daha güzel genecektler çok robota kaçmış pokemondan biraz çıkmış bence bir de ash mewtwo yu yakalıyomuş bir fikir sadece:)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15