Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Eevee Evrimi & Mewtwo Genesect Filminde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Sadece Loudred mı? Aynı zamanda Chatot ve krickitune da öyle olmalı.Fakat artık değiştirmezler ama bu pokelere ses türünde evrim, alternatif evrim vs yapabilirler.Ben ses türü olursa ilk olarak Chatot evrimi gelir diye umuyorum.Neyse konuda fazla dağılmasın :)
(12-02-2013, 08:31 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece Loudred mı? Aynı zamanda Chatot ve krickitune da öyle olmalı.Fakat artık değiştirmezler ama bu pokelere ses türünde evrim, alternatif evrim vs yapabilirler.Ben ses türü olursa ilk olarak Chatot evrimi gelir diye umuyorum.Neyse konuda fazla dağılmasın :)

Ben de ilk aklıma gelen Pokémonu söyledim onlar da var fazlasını da yapabilirler :D
Filmi sabırsızlıkla bekliyorum evveler benim bebeklerim. Ninfia [Resim: miao.png]
evee severleri kızmasın ama önceki evee ler bence yeterliydi bence bunu hiç yapmamalıydılar diğerlerine oranal biraz da kötü olmuş.Film konusunda ise mewtwo görmek güzel olur.

Tahminim:her evee serisinde olduğu gibi tek evee çıkarmıyolar çıkardıklarında en az 2 tane çıkarıyolar bence bir evee evrimi daha gelicek
Şimdi bu Ninfia normal tür çıkmasın? Olur mu olur...
Beğenmediğim tek Eevee evrimi oldu kendileri. Türü hakkında psişiğe benzetiyorum ama zaten Espeon olduğu için yapmayacaklardır. Normal olmasından korkuyorum. Uçan tip gibi de görünmüyor... Filme kadar öğrenemeyeceğiz sanırım.
Film bomba gibi yalnız, önce charizard şimdi de mewtwo o_O
Görünce hiç beğenmedim Ninfia'yı ama Fanart'lar oldukça güzel göstermiş onların yaptığı daha şirin olmuş sanki :D Tür konusuna gelirsek Flying veya Normal olur buyuk ihtimalle Psişik olmaz bence.
Şimdi düşünüyorumda dövüş türü bana oldukça sıcak görünmeye başladı ...
Bu film bencede harika olacak ama biz yine 1 yılsonra izleyebilecez :( Ben yeni Eevee evrimini begendim bence normal tip olucak olmadı dövüş :D ama bu pazar kesin Smash te hangi tür olduğunu öğrenecez. Pazar gelll :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15