Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Iris (spoiler)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Axew Haxorus olacak.Iris'in amacı zaten Axew'e gelişip güçlenmesi için yardım etmek.Ayrıca Axew'in kendi hayali de Haxorus olmak.
(18-07-2012, 10:57 PM)Firebender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Axew Haxorus olacak.Iris'in amacı zaten Axew'e gelişip güçlenmesi için yardım etmek.Ayrıca Axew'in kendi hayali de Haxorus olmak.
Evet Munna rüyalarını okumuştu orada görmüştük.Iris,Axew evrimini tamamladıktan sonra Ash'yi yener yenemese bile çok zorlar.
Bir Dratini vermeleri daha mantıklı olurdu. Ama Dragonite vermişler. Yapacak bir şey yok.
Turnuvada Iris Dragonite'ı ile Dawn'ın Mamoswine'ına karşı savaşacakmış Slobber
(19-07-2012, 12:03 AM)Firebender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Turnuvada Iris Dragonite'ı ile Dawn'ın Mamoswine'ına karşı savaşacakmış Slobber
Eğer mantıksal açıdan bakacak olursak Mamoswine rahat kazanır herkesin bildiği gibi Buz tipi saldırılar Dragonite üzerinde 4x etki yapıyor ama anime bu her şey olabilir.
:D Mantık mı o da ne? Pokémon izliyoruz orda mantık aranmaz. :D Ama o maç enteresan olur. Kalbim Dawn'dan :öpücük: ve Mamoswine'dan yana.
Dragonite'ın ateş tipi hamleler de kullanabileceğini unutmayın. Mamoswine'dan daha hızlı olduğu için ilk hamleyi o yapacaktır.
Best Wishes-2 trailerlarına tekrar bir baktım.Dragonite Thunder punch ve Flamethrower biliyor.Diğer iki saldırısı belli değil şimdilik.
[Resim: 2qwembn.jpg]
Dragonite thunderpunch kullanip 1HKO yaparmis filan Confused Confused :hehe: :hehe: kalbim  dawn'dan yana :öpücük: :öpücük:
ash dua etsin ıris le eşleşmesin  :zx:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10