Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Iris (spoiler)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(18-07-2012, 07:38 PM)Firebender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iris'e Dragonite vermelerinde ne varmış ki?Dragonite da sonuçta bir pokemon ve milletin dargonite'ı olabilir.Özellikle de dragon master olmak isteyen birinin.
Iris şu an diğer bütün kızlardan daha güçlü olmaya doğru gidiyor valla.Dawncığım bile yanında ezik kaldı sanki :zx:

Sorun ejder tipi pokemon vermesinde değil, en gelişmiş haliyle vermelerinde yani dragonite yerine dratini verebilirlerdi. Bana göre Irıs şimdilik tam olarak ejderleri kontrol edebilecek kapasiteye sahip değil ya da anime Irıs hakkında bizden bazı şeyler gizliyor.Diğer kız karekterlerin haricinde Irıs'in gelişimi animede adam akıllı gösterilmedi. Hem May'in hem de Dawn'ın gelişimini gördük ama Irıs ejder pokemon ustası olmak istemesine rağmen bu amaç için ne yaptığı gösterilmedi.
(18-07-2012, 07:42 PM)dark prens link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sorun ejder tipi pokemon vermesinde değil, en gelişmiş haliyle vermelerinde yani dragonite yerine dratini verebilirlerdi. Bana göre Irıs şimdilik tam olarak ejderleri kontrol edebilecek kapasiteye sahip değil.
Dragonite'ın da söz dinleyeceği bölüm gelir elbet.Hem Iris'i de küçümsemeyi bırakın, animeyi yapanlar vermişse bir bildikleri vardır.Ne alıp veremediğiniz var şu kızcağızla anlamadım.


Burda unuttuğunuz bişey var Iris animede yaratılan bir karakter değil oyundan gelme karakter yani bi yerde oyundaki karakterin özelliklerini yakalamaları lazım yani ileride Iris'in şampiyon olmasını beklememiz kaçınılmaz bir gerçek çünkü BW2 de Şampiyon Iris ;)
Aynı fikirdeyim asil bir pokemonun irise yakışmadığı kesin ve o dragonite ın nasıl olucağını görücez :D
Bir Dragonair yakalayıp onu eğiterek Dragonite elde etmesini tercih ederdim. Daha tek bir ejderha Pokémon'u eğitmiş ve ona seri başladığından beri yalnızca bir ya da iki saldırı öğretebilmiş bir eğitmene Dragonite vermek abartı kanaatimce.
Bence Iris'e Dragonite vermelerinin tek sebebi Iris'e gıcık olanları çatlatmak :zx:
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Iris'e Dragonite vermişlerse nolmuş. Belki bir gün Latios falan verirler gözünüz açılır. Ash'ede bir Caterpie tam yakışır.


Ve üstteki üyenin yorumu temizliğe gidiyor.  :zx:
(18-07-2012, 07:57 PM)Firebender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Iris'e Dragonite vermelerinin tek sebebi Iris'e gıcık olanları çatlatmak :zx:
kesinlikle öyle bu arada axew hiç evrimleşmiyicek bu kesin
Doğruyu söylemek gerekirse ben 8. sezonda kaldım. BW ninde ilk 18 bölümünü izledim. Onun dışında ne dawn ı adam akıllı tanıyorum nede irisi. Ama iris te beni gerçekten nefret edici duygular uyandıran bir his var. İris bir Gym lideri ve şampiyon olması çok saçma. Misty ya da brock pokemon ligine katıldımı hayır. Bu yüzden iris in animede abartı bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ve bu dragonite olayıda onun kanıtı.

Anime yazarlarının düşüncesi: İris herkesin kalbini kazanacak bu yüzden onu güçlü yapacağız. Adete 2. bir misty olacak :(

Ama bu hayallerini daha az göze batacak şekilde gerçekleştirselerdi.

Spoiler:
Ama genede BW çok güzel  :dance:


Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10