Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İris :@
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Iris, pokêmon'daki herkes gibi kendine özgü bir karekter.
Diğer kızlar'dan çok farklı.


Tabii Ash'e katkı konusunda; Misty'nin eline kimse su dökemez  :)
(21-06-2012, 11:47 PM)CopierBond link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Argo kullanmak yasak olmasa ben çok şeyler derim :) Türk erkekleri kusura bakmayında yani saçını yıkamaz kendine bakmazsa devlet sevsin onu başka diycek bişey yok :) ama şu dawn hakkında dediklerin doğru ve türk erkekleri hakkında dediklerin ülkenin tamamı nerdeyse böyle ama kendi kabahatleri :) yok işte kız size sersem derse sizi seviyor falan bunlarla hareket ederlerse daha çok böle olur bizim ülkemiz kimse yanlış anlamasın ama ben genel sebepleri söyledim ülkemizin böyle olma sebebi bu
Sebeplere bi kaç şey daha ekliyim örnek olarak mesela okullarda mevzuniyet törenleri olur liselerde ortaokullarda falan orda kızlar 18 20 yaşında gibi durur saçları fönlüdür güzel giyinmişlerdir erkekler bi kapri bi tişört giyip gelirler oraya kusura bakmasında kimse onlarıda kimse sevmez :) bi çok sebep var yani sayabilirim bazıları derki erkek ne giysin güzel soru erkek giysin üstüne bi çeket en azından gömlek kısa kollu altınada giydiğinin rengine uygun pantalon giysin bazıları çok yapar kot pantolan üste gri çeket filan giyer hiçde uymaz ve güzel durmaz al bi sebep daha bizim erkeklerimizn çoğu giyinmeyi bilmez uygun ortamda ne giyinilceğini bilmezler. ben genelinde takım elbise giyerim yada çeket giydiğim çeketin rengine uygun gömlek spor giyindiysem kısa kollu gömlek pantalon spor adidas nike falan giyerim :)
Bu durumdan en çok rahatsız olanlardan biri benim ama konunun dönüp dolaşıp türk erkeklerini bulmasını pek alakalı da bulmadım.O anime karakterlerini başka gözle bakma olayı dünyanın her yerinde olan bir şey sonuçta,sadece türk erkeklerine bu konuda pay çıkarmak yanlış bence.
Tamam yahu resmide sildim. Konu bana gelmesin de... Herneyse, o resmi güzel olduğu için koymamıştın Sadece Dawn'ın rastgele bir resmi çıktı, ben de onu koydum. Yanlış anladıysanız, özür dilerim. Ve de erentutel'e katılıyorum. Her karakterin kendine özgü iyiliği, kötülüğü  var. Şu karakter iyi, bu kötü demek çok yanlış bence. Bu benim fikrim tabii ki. Herkes böyle düşünmeyebilir. Saygı duymamız lazım.
CopierBond gece gece iyi yoruldun sen be yav :zx:
(22-06-2012, 12:10 AM)Firebender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CopierBond gece gece iyi yoruldun sen be yav :zx:
Hacı Sorma gitsin ya bu konuyu açan kesin beni yormak için açmış başka bi neden görmüyorum ben :D Bu kadar şey yazdım bare şunuda yazıyımda eksik kalmasın sen michael jackson mısın diyceksin yok değilim ama benim dediğim gibi olanlar acaba dawn a brutrenin dediği gözle bakıyor yoksa benim demediğim hareketleri yapanlarmı bakıyor :) michael jackson falan olmaya gerek yok bu iş için :)
Ben sadece 6-7 bölüm izledim. Belki biraz daha izlesem fikrim değişebilir. Ama bu sezon bana hiç sempatik gelmedi. Özellikle yeni nesil pokemonlar. Bunun haricinde alıştığımdan mıdır bilmem Nurse Joy'lara asılan biri olmayınca sıkıcı geldi  Onion021 ve belki başlarda roket takımının havaya uçmamasından daha başlarken sezona soğudum. Çoğumuz belki de bütün bunlardan dolayı Iris'i sevmedik. Belki başka bir sezonda gelse sevebilirdik.(Ama ben inanmıyorum pek.)
(17-06-2012, 05:40 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bencede kendisine baksın o. Anger
Spoiler:
Dur best wishes 2'de Cynthia ve Garchomp'u ile İris ve Axew maç yapacak güzel bi dayak yesinde görsün o. Shout
Axew sanki yenicekmiş gibi yaptı yedi dayağı oturdu. Shout
Iris'in yeni BW2 dizaynı :bak.:
[Resim: Spr_B2W2_Iris.png]
[Resim: VSIris_2.png]
(21-06-2012, 12:09 PM)Osha953 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet , Iris Misty,May ve Dawn'ın Güzelliği ile karşılaştırınca biraz kaba gibi duruyor. Confused
Bencede görünüşü öyle gözüküyor  :CC:
Herkes genwunner olmuş :D

(Konuyu hortladığımı biliyorum ama olsun :D xd )
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6