Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İris :@
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Misty,May,Dawn'ı seviyorum ama Iris'e biraz uzak gibiyim neden böyle anlamıyorum Sweat
May'i çok seviyorum Iris gitsin May gelsin Miao
Bişey söylücemde herkes bir "Tam çocuksun" lafı tutturmuş gidiyor. Afedersiniz ama İngilizce ve Japoncada da mı aynı şeyi diyo bu kız? 4ünün arasında hiçbir fark yok suratlar aynı. kıyafet ve saçlarla oynanmış sadece o kadar. Misty'de olgunluk varken,May'da daha çocuk yapı ön planda. Dawn'da biraz seksilik yaratılmaya çalışmış, Iris ise tam bir orman kızı. Çok abartıldı bence bu konu. Artık o kadar aşmış ki yabancı ve türk karşılaştırılması yapılmış.
(21-06-2012, 11:03 PM)Alpcemos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bişey söylücemde herkes bir \"Tam çocuksun\" lafı tutturmuş gidiyor. Afedersiniz ama İngilizce ve Japoncada da mı aynı şeyi diyo bu kız? 4ünün arasında hiçbir fark yok suratlar aynı. kıyafet ve saçlarla oynanmış sadece o kadar. Misty'de olgunluk varken,May'da daha çocuk yapı ön planda. Dawn'da biraz seksilik yaratılmaya çalışmış, Iris ise tam bir orman kızı. Çok abartıldı bence bu konu. Artık o kadar aşmış ki yabancı ve türk karşılaştırılması yapılmış.
Bana göre tam çocuksun lafı çok mesele değil her bölüm 3 kere desin o çok farketmezde berkanege 4 ünün yan yana olduğu resmi koymuş yani orda en çok hangisi göze batıyor ? karakterler hakkında yaptığın yorumlara harfiyen katılıyorumda iris hakkında düşüncem net olarak beğenmediğim ilk lerin unutulmaması ile alakalı bi şey değil yani 3 ünü yan yana koyuyorum gözümde canlandırıyorum iris çok gözüme batıyor tarzı saçları diğer 3 üne göre çok farklı bi görüntüsü var nerdeyse sezon biticek ama iris bi tane ejdarha tipi pokemon yakalayamadı ejderha ustası olmak istiyor bu yönleriylede sevmiyorum. misty hakkında şöle birşey düşünüyorum ash ile arasında bi bağ kurmuşlar dawn ve mayse sade sıradan kordinatörler şeklinde evet may in tarzı oldukça çocuksu hareketleri konuşmaları dawn da dediğin gibi seksilik ön plana çıkartılmaya çalışılmış ve bana göre tarzı may e göre daha farklı.
edit:Ama bence dawn pekde iyi değil seksiliği ön plana çıkartmaya çalışmışlar evet çizimdende belli ama clair ondan çok daha iyi o konuda bana göre

Ama zevkler ve tatlar tartışılmaz :) ben beğenirim sen beğenmezsin sen beğenirsin birisi beğenmez bu böyle iris i beğenenlerde vardır beğenmeyende vardır her karakteri beğenenler var beğenmeyenler var herkesin farklı düşüncesi olmasa olmazki herkes aynı yönde düşünse ne konuşucaz ne tartışıcaz herkes iris i beğense böle bi konu olurmuydu olmazdı :)
Ash o "çocuksun" lafını sonuna kadar hakediyor.Kim bulmuşsa iyi düşünmüş.Hatta Iris ona "bebeksin" demeli  bence :zx:
Ayrıca bugün itibariyle Iris'in Black ve White 2'de şampiyon yapılmak üzere dizayn edilmiş bir karakter olduğunu öğrenmiş olduk.Yürü be Iris, en güçlü Iris :rock:
Bir de animenin japoncasındaki sesi çok tatlı Iris'in :)
Ash cidden çocuk  ::).Sezonlar ilerledikçe daha da kötü oluyor.Aslında çözümü çok basit ya Ash'i deneyimli bir eğitmene çevirsinler,yaşını da büyütsünler ya da yeni bir karakter bulsunlar yeni nesil çocuklara hitap etmek istiyorlarsa.Anime böyle inandırıcı olmayınca hiç izleyesim gelmiyor açıkçası.
Japonlar'ın ses tonları tatlı zaten :) Ama Türkçe dublajınıda seviyorum çok yakışıyor İris'e :)
Bir yerde görmüştüm bir yazı vardı baya hoşuma gitmişti. Hemen hemen böyle bir şeydi " Ash ile dolaşan bir sürü güzel kız oldu ama Ash hala geceleri Pikachu'ya sarılıp uyuyor :) " 

Yani fiziksel güzelliği pek kafanıza takmayın . Diğer karakterler neyse İris'te o . Ama hepsini birbirinden ayıran 1-2 özellik var. Benim için tek can sıkıcı noktası yarışmalar artık yok. Bir tek onun eksikliği var diğer özellikleri gayet iyi İris'in .
(21-06-2012, 11:24 PM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Japonlar'ın ses tonları tatlı zaten :) Ama Türkçe dublajınıda seviyorum çok yakışıyor İris'e :)
Bir yerde görmüştüm bir yazı vardı baya hoşuma gitmişti. Hemen hemen böyle bir şeydi \" Ash ile dolaşan bir sürü güzel kız oldu ama Ash hala geceleri Pikachu'ya sarılıp uyuyor :) \" 

Yani fiziksel güzelliği pek kafanıza takmayın . Diğer karakterler neyse İris'te o . Ama hepsini birbirinden ayıran 1-2 özellik var. Benim için tek can sıkıcı noktası yarışmalar artık yok. Bir tek onun eksikliği var diğer özellikleri gayet iyi İris'in .

Göze hitap etmiyor hacı çok göze batıyor 13 sezondur misty may dawn ı görürken yani öyle bi karakter görmek göz zevkimi bozuyor diyim :) ama herkesin bi karakteri sevmesi veya sevmemesi için farklı nedenleri var kimi ilkleri unutamaz kiminin benim gibi gözüne hitap etmez kimi sesini sevmez :)
Ama önemli değil ya kim ne diye açtı bu konuyu akşam akşam bi dünya yazı yazdım :D seven sever sevmiyen sevmez herkesin düşüncesi kendine :)
Bence Iris hiç kötü değil. Yeniliklere açık olun biraz. Bence Iris çok tatlı bir karakter. Ayrıca Ash'e Tam bir çocuksun derken hiç de haksız değil. 5. nesli ve onun her şeyini seviyorum.  ;D
Konu sadece dış görünüş ise o zaman Pokémon'u bırakmalı diye düşünüyorum ben. Sonuçta çok daha güzel japon animeleri var ki Pokémon bu animelerin yanına bile yaklaşamaz. Hem neden İris'i bu kadar taktınız anlamadım. Diğer karakterleri de bu kadar çok çekiştirdiniz mi? Buradan anladığım kadarıyla çoğu kişi 5. nesili ve karakterlerini tam bir fiyasko olarak algılamış. Red-Trainer attığın resimde beğenilecek hiç bir tarafı yok Dawn'ın. Bazı şeyler söyliyecektim de hem terbiyem müsaade etmiyor hem de forum ortamında söylenecek şeyler değil. Kimse yanlış anlamasın ama Türk erkeklerinin çoğu anime bile olsa kız karakterlere başka gözle bakıyor. Diyeceksiniz sen yapmıyor musun diye evet ben yapmıyorum ki şu anda bu yazıyı yazabiliyorum. Bu bir gerçek kabullenmek lazım. Her şey dış görünüşle bitmiyor. Sonuçta burada herkes kendi düşüncesini paylaşıyor :)
(21-06-2012, 11:41 PM)BrutRe link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu sadece dış görünüş ise o zaman Pokémon'u bırakmalı diye düşünüyorum ben. Sonuçta çok daha güzel japon animeleri var ki Pokémon bu animelerin yanına bile yaklaşamaz. Hem neden İris'i bu kadar taktınız anlamadım. Diğer karakterleri de bu kadar çok çekiştirdiniz mi? Buradan anladığım kadarıyla çoğu kişi 5. nesili ve karakterlerini tam bir fiyasko olarak algılamış. Red-Trainer attığın resimde beğenilecek hiç bir tarafı yok Dawn'ın. Bazı şeyler söyliyecektim de hem terbiyem müsaade etmiyor hem de forum ortamında söylenecek şeyler değil. Kimse yanlış anlamasın ama Türk erkeklerinin çoğu anime bile olsa kız karakterlere başka gözle bakıyor. Diyeceksiniz sen yapmıyor musun diye evet ben yapmıyorum ki şu anda bu yazıyı yazabiliyorum. Bu bir gerçek kabullenmek lazım. Her şey dış görünüşle bitmiyor. Sonuçta burada herkes kendi düşüncesini paylaşıyor :)
Türk erkekleri kusura bakmayında yani saçını yıkamaz kendine bakmazsa devlet sevsin onu başka diycek bişey yok :) ama şu dawn hakkında dediklerin doğru ve türk erkekleri hakkında dediklerin ülkenin tamamı nerdeyse böyle ama kendi kabahatleri :) yok işte kız size sersem derse sizi seviyor falan bunlarla hareket ederlerse daha çok böle olur bizim ülkemiz kimse yanlış anlamasın ama ben genel sebepleri söyledim ülkemizin böyle olma sebebi bu
Sebeplere bi kaç şey daha ekliyim örnek olarak mesela okullarda mevzuniyet törenleri olur liselerde ortaokullarda falan orda kızlar 20 25 yaşında gibi durur saçları fönlüdür güzel giyinmişlerdir erkekler bi kapri bi tişört giyip gelirler oraya kusura bakmasında kimse onlarıda kimse sevmez :) bi çok sebep var yani sayabilirim bazıları derki erkek ne giysin güzel soru erkek giysin üstüne bi çeket en azından gömlek kısa kollu altınada giydiğinin rengine uygun pantalon giysin bazıları çok yapar kot pantolan üste gri çeket filan giyer hiçde uymaz ve güzel durmaz al bi sebep daha bizim erkeklerimizn çoğu giyinmeyi bilmez uygun ortamda ne giyinilceğini bilmezler. ben genelinde takım elbise giyerim yada çeket giydiğim çeketin rengine uygun gömlek spor giyindiysem kısa kollu gömlek pantalon spor adidas nike falan giyerim :) konuyla alakasız bu yazdıklarım ama sen yazdığın için yazdım yani onların başka gözle bakmasının sebepleri bunlar :)
Not:Bunlar benim tarzım benim düşüncem herkesin fikri kendine ama genel anlamda yazdım ben bunları dediğim gibi böyle olanlarda var olmuyanda var kimse üstüne alınmasın :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6