Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: RTÜK'ün kara listesindeki pokemon.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(26-06-2012, 08:25 PM)farawaynights link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animez kuşağı akşam saat 9 ile sabah 4 arasıydı sanırım. Yani gece kuşağı denilebilir. Çocukların izleyemeyeceği saatlerde gösteriliyor o filmler.
Hangi kanalda o kuşak? Question
(26-06-2012, 08:28 PM)Tyranitar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hangi kanalda o kuşak? Question
Animez&Kids dönüşümlü bir kanal. Gündüz genele hitap eden ve küçük yaşlardaki çocukların izleyebileceği türde diziler ve çizgi filmler oynatılıyor. Akşam 9 dan sonra bleach, d-grayman, darker than black, fullmetal alchemist gibi animeler oynatılıyor.
(26-06-2012, 08:33 PM)farawaynights link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animez&Kids dönüşümlü bir kanal. Gündüz genele hitap eden ve küçük yaşlardaki çocukların izleyebileceği türde diziler ve çizgi filmler oynatılıyor. Akşam 9 dan sonra bleach, d-grayman, darker than black, fullmetal alchemist gibi animeler oynatılıyor.
Kids te tahminime göre Digitürk kanalıdır. Sweat
(26-06-2012, 08:36 PM)Tyranitar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kids te tahminime göre Digitürk kanalıdır. Sweat
Ben D-Smart kullanıyorum. Ancak sanıyorum şifresiz uydu alıcıları için. Googledan sitesini arat orada uydu ayarlarını not alıp alıcınla tarat. Kolay gelsin.
(26-06-2012, 08:37 PM)farawaynights link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben D-Smart kullanıyorum. Ancak sanıyorum şifresiz uydu alıcıları için. Googledan sitesini arat orada uydu ayarlarını not alıp alıcınla tarat. Kolay gelsin.
Uydunun tarayıcısında sorun var ama yinede saol.
(25-06-2012, 03:28 PM)Minato link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:https://www.radikal.com.tr/2000/10/30/tu...1pok.shtml işte o haber  :hehe:
Kanıtları varmı haberleri hep yalan ve uydurma üzerine kuruyorlar eğer kanıtlamamışlarsa.
Çocugun kendini attığı zaman pokemon çizgifilmi mi başlamıştı yada orda pikachu uçuyomuydu belkide çocuk kendi isteğiyle yapmıştır benim gibi oyuncak araba sürüyodum küçükken o yaşlarda hala hatırlıuom hızlıca gittim önümdeki demir verdimeni farkettiğim halde ne olacanı düşünmeden bastım gaza kafayı yardım
bence oyuncak arabalarda yasaklanmalı hattağa tasla kendı kafamı yardığımı hatırlıyorum daldan meyve düşürecem diye taş geri gelip kafamı gine yarmıştı taşı da yasaklasınlar hadi bisiklettende çok düştüm dikiş atılacak kadar yaralar olmuştu hattağa ırmağa düşecektim bisiklet yüzünden onuda yasaklasınlar yasaklanacak okadar çok şey varki mesela arabada yasaklanır birçok trafik kazasında ölenler oluyor noldu birisi ölecek diye gücünün yettiğinimi yasaklıyolar anca.
Evet haklısın pokemonu yasakladılar noldu şimdi pokemon yüzündenmi düştü çocuk birde bir yerde okudum charizard'ı taklit etmiş ben onunla aynı yaştaydım kesin o zaman pokemonu izlerken hiç birşey yapmıyordum normal izliyordum annesi çocuğu bırakıp gitmiş ailesinin suçu, bakunganda aynısı onu niye yasaklamıyorlar ben ondan nefret ederim kopya olarak yapmışlar.
Bakın burda var 6 benzerlik var kopya (yorumlara bakın)
https://forum.donanimhaber.com/m_38320399/tm.htm
Evet bende nefret ediyorum bakugandan bu benzerlik değil ki resmen çalıntı ya Fire

İnternette rtük ile ilgili başka haberlerde var sinirlenmiycem Pikachu_17
Ya çocuğa sadece televizyonu kopyalamaması gerektiğini söyleyinbu basit işi yapamayacak kadar tembalmisiniz ? Neden sevdiğimiz seylere sizin boş suçlamalarınızdan dolayı veda etme zorundayız neden ! Bunu bana Neden Yapıyorsun RÇük Neden ? Cry
beyler ve bayanlar bende buna çok kızıyorum ve bir fikrim var bütün site RTÜK ü eylemlesek bu düşünceleri söylersek belki gram olmayan beyinleri çalışıp daha ucuz kanallara alırlar pokemonu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9