Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Berkanege Sprite Arşivi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaşlar yeni spriteler koydum daha koyacağım, Zombi Tr İstediğin sprite hazır Darkrai ve gengar'ı birleştirdim gerai oldu :D ama ayaklarda karar veremedim ikisinide paylaştım bakabilirsin, istediğiniz spriteler olursa söyleyin
yapıp buraya koyarım :) .
Darkrai ayaklı ve Gengar ayaklı Darkrai spritesi ikiside güzel olmuş :D Son 3 isteğimide yapıyım :D

1 tane Groudon'lu Sprite
1 tane Lugia'lı Sprite
1 tane Deoxys'li sprite

Kolay gelsin ellerine sağlık, benden başka Sprite isteği yapanda olmuyor galiba.Belki kızmışsındır bana hep istek yapıp duruyor diye ama bunlar son isteklerim, başka aklıma gelen yok şuanda.  ::)
Zombi Tr İstediğin 3 sprite hazır üzgünüm geciktim biraz zordu :). Hayır kızmadım tek senin istemende yeter isteyen bazı kişilerde oluyor onlarada yapıyorum isteklerini söyleyebilirsin benim işim bu :)
Deoxys bir böcek türü gibi olmuş ama 3 spritede gerçekten çok başarılı olmuş.Ayrıca çok hızlısın, benden isteseler bunları yarına bile yetiştiremezdim doğrusu. Spook İsteklerim olursa söylerim ama şimdilik bir isteğim yok ;) Yeni Spritelerindede başarılı olursun umarım. ;)
(14-06-2012, 05:41 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beezor tam uymuş. Evrimlerini filan yapıcak mısın? Question

Ayrıca resimleri daha düzgün koysan daha iyi olur arkalarını saydam yapıp yada çerçeve içine alarak filan tabi sen bilirsin. (Y)
Arkadaşlar Bilal'in önerisi sayesinde artık poke topu çerçevile evrim spriteleri yapıyorum tek spriteleri normal yapıyorum, eğitmen spritleride yapıyorum ve takım spritleri'de konunun başından bakabilirsiniz örnek koydum gs'li charmander Charizard çocuk İstekleriniz varsa yazabilirsiniz :) .
Yeniler eklenmiş görmemişim çok güzeller  :)
ashin kuşları harika olmuş  :rock:
Ashin kuşlarına bayıldım  <love>
Arkadaşlar yeni spriteler eklenmiştir evrim sprite yerine 3 türün evrimi başlangıç pokemonu ve cadılar bayramı balkabağı :D, daha çok sprite yapacağım :), istediğiniz sprite varsa söyleyin yaparım hemen :).
Biraz post kasma gibi olacak :( ama !.si Yeni koyduğun spriteler çok harika  özellikle blastsaur süper  birde Tüm su başangıç pokemonlarını birleştirebilir misin şimdiden çok saoll :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7