Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Berkanege Sprite Arşivi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaşlar dün galiba kimse evrim spritelerini beğenmedi bu günde eskileri yeniden arşivleyip yepyeni spriteleri koydum :), Sizin istediklerinizide yapıp buraya koyarım :). Saol Jolteon :)
Spritelarla fazla ilgilenmem ama şu kemikli dediğin güzel olmuş. Batıdaki Azrail tasvirine benziyor.  :D
Lapterra'ya bayıldım, Elecdude de güzel olmuş, diğerleride başarılı, ama en çok Lapterra'yı beğendim  Onion021 Manaphy - Victini karışımı bişeyler yapabilir misin :D Victini ile olmasada olur :D Manaphy'li olsun yeter :D
(18-06-2012, 05:26 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lapterra'ya bayıldım, Elecdude de güzel olmuş, diğerleride başarılı, ama en çok Lapterra'yı beğendim  Onion021 Manaphy - Victini karışımı bişeyler yapabilir misin :D Victini ile olmasada olur :D Manaphy'li olsun yeter :D
İstediğin yukarda istekelerde manaphy ve victini manactini :)
Victini gibi duruyor aynı, ben rengini mavi olarak bekliyordum ama yinede eline sağlık. (Y) Uğraşman yeter.
(18-06-2012, 05:55 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Victini gibi duruyor aynı, ben rengini mavi olarak bekliyordum ama yinede eline sağlık. (Y) Uğraşman yeter.
Bekle yapayım :)
Kemikli ile Lapterra güzel olmuş iyi gidiyor :D
Şimdi daha güzel olmuş Manactini  Shout Ellerine sağlık.
Arkadaşlar yenilerini ekledim venusaura yeni türler koydum :) venurock,venuwater,venuelectrik ve venufire umarım beğenirsiniz daha paylaşacağım yarın :), istediğiniz sprite'ler varsa yapıp buraya koyarım :) .
Venusaur'ların sırtı biraz fazla boş kalmış gibi geldi bana, ama yinede güzel fikir, ben bir istek daha alayım Darkrai ile uygun gördüğün 1 Pokémonun spritesini çıkartabilir misin.Ortaya görkemli birşey çıksın  :zx:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7