Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Bak beni bir de böyle dinle.Beni forumda kime sorarsan sor Misty'ye olan hayranlığımı bilir.Tüm konularda bundan bahsetmişimdir.İnan bana benim için de hiç kolay olmadı.Misty Brock ve Ash üçlüsü ve ilk 2 sezon benim için animede çok ayrı bir yer tuttular.Ama zamanla bende sevdim tabii ilk sezon kadar olmadı öyle.Onları seyrederken Misty'i unutmadım bile.Geri gelecek yani diyorum kendime.Bağlılığım kat ve kat arttı.Şu anda animede en duygusal 3 sahne diyin hepsini ilk seriden seçeceğime adım gibi eminim.Senin kararlarına saygılıyım hiç kimse bire bir kimsenin yerini tutamaz 5 parmağın beşi bile aynı değil.Cheese With Mouse'un dediği gibi aynı benim gibisin sende bu konuda.Bana sorarsan bi devam et derim.Sonradan yaşayacağı maceraları film tadında.Unutma gerçekten seviyorsun Misty'i unutmazsın daha çok seversin.
(17-08-2015, 08:49 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada bende yeni gordum benim resim paylasilmasi icin actigim konu bu konuya dahil edilmis.Neden boyle bir sey oldu baska konularda var bu ozellikte.

Tam emin olmamakla birlikte (tamamiyle kendi fikrimi söylüyorum;) Misty'nin karakter analizinin yapılabileceği böyle bir konusu var. Ancak Kalos Ekibi'ni inceleyebileceğimiz bir konu mevcut değil şuan ve olamaz da (güncel seri devam etmekte), o yüzden biz de o konudan yorumlarımızı yapıyoruz (zaten sadece resimleri paylaşmak için açılmış bir konusu yok hiçbirinin düşünceleri paylaşmak için açılmış konuları var, zaten çoğunu da ben resimlerle süsledim). Eğer Kalos Ekibi'nin de böyle analiz edildiğini konular olabilseydi onları da belki birleştirirlerdi. Onlar güncel ekip olduğu için de konularını açmak şuan için mümkün değil. Yöneticilerimiz de yüksek ihtimalle bu yüzden birleştirmişler. 
[Resim: B0GR1D.jpg]
Bilmiyorum şarkı paylaşmak yasak mı ama Misty'nin şarkılarına bayılıyorum  ;D
Misty'nin vedası
Spoiler:
Misty'nin şarkısı 2ba master versiyon
Spoiler:
Misty'nin şarkısı 2ba master versiyon - TÜRKÇE
Spoiler:
Misty'nin şarkısı Pokemon live versiyon
Spoiler:
He drives me crazy
Spoiler:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7