Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Kesin dönüş yapması için bir sebep yok.
Dostum yalnız değilsin.Bende geri gelmesini çok istiyorum.Bende Kanto'da tekrar karşılaşacağını okudum ama çok kuvvetli bir tez değil.Sadece varsayımlarla gidiyoruz.
Başlık yanlış , ilk harfler büyük olmalı.
Misty anca bi bölüm gözükür , gitti artık . Üzgünüm...
İkinci bir mahmut61 vakası :D Alınma Mahmut biliyorsun beni.Bu arada hoş geldin kardeşim aramıza.
zaten varsayımlarla yetiniyoruz. şöyle bir şey söyleyim izleyiciler için bu kadar etkili bi sahne yok bildiğim kadarıyla muhakkak yapımcının da bunun gibi yorumlardan haberi vardır. hoş butterfree nın de ayrılığı çok koymuştu da bi daha görememiştik. ancak misty konusunda çok baskı var yapımcının final bölümünde muhakkak bize bir sürpriz yapacağını düşünüyorum.
Ya dostum,bu öneri daha önce mahmut61'e de yapılmıştı,sana da yapmak lazım sanırsam.Bütün serileri bir izle öyle karar ver,en duygusal sahne diyorsun nereden biliyorsun belki daha duygusal bir sahne göreceksin ileride.Tabii bu yorumu senin 5.Sezondan sonrasını izlemediğini düşünerek yazıyorum.
neden mi öyle dedim çünkü otoriterler tarafından bu bölüm duygusal olarak kabul ediliyor.diğer bölümleri izlemediğim araştırma yapmadığım anlamına gelmez.
(17-08-2015, 08:07 PM)Evin Delisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]neden mi öyle dedim çünkü otoriterler tarafından bu bölüm duygusal olarak kabul ediliyor.diğer bölümleri izlemediğim araştırma yapmadığım anlamına gelmez.

Sakin,tamam benim cehaletimmiş.Foruma hoş geldin,keyfini çıkar :D
Yanlız değilsiniz Cry Cry . Bende istiyorum Cry .
Bak sana kendimden bahsedeyim.Bende 3 sene önce pokemona tekrardan başladım.O zamanlar  pokemon hakkında çok bilgim yoktu.Neyse ilk 2 sezon süper geçti acayip zevk aldım.Ardından 3. sezona geldiğimde de(Tabi o zamanlar pokemonun animesinin tanıtım amaçlı yapıldığını filan bikmiyorum) birkaç değişiklik olmaya başladı Chikorita ve Heracross yakalandı Charizard ve  Squirtle ayrıldı.Sanırım pokemon izlerken geçirdiğin en kötü vakitlerdi.Yani değişiklik bayağı bi kötü etkilemişti beni.Sonra 3 ve 4.sezonları bitirdiğimde 5.sezon altyazılı olduğu için izlemedim.O zamanlar biraz soğuk bakıyordum altyazıya.Ayrıca o zamanlar  pokemonun daha devam ettiğinden 15 sezonu olduğundan falan bi haberdim.Neyse bir gün rastgele DP serisinde bi bölüme denk geldim(10-11-12 ve 13. sezonlar)İzlemekten büyük bi zevk aldım ve Ash'in o zamanki pokelerini de çok sevdim.Ayrıca Dawn'dan da benden geçer not aldı.Sonrasında ise pokemon aşkım kabardı ve altyazılı olarak izlemeye başladım AG'yi (6-7-8-9) oradaki pokemonlarada bayıldım ve  May'i de çok sevdim.Ardından acaba ben 3 ve 4. sezonlara karşı çok mu önyargılı davradım da onları sevmedim diye düşündüm ve o sezonlardan  birkaç bölümü izlediğimde ne kadar güzel bölümler varmışta ben izleyip beğenmemişim diye kendime sitem ettim.Demem o ki benim yeni pokemonlar hakkındaki önyarılarımı kırdığım gibi sen de yeni kız karakterlere alışabilirsin.Önünde çok güzel bölümler var ve ilerledikçe dünyalar tatlısı Dawn,Şirinlerin en şirin, May her ne kadar ben sevmesemde Misty ile benzer özellikleri dolayısıyla senin sevebileceğin Iris ve  benim sadece pokemon evreninde değil izlediğim bütün yapımlarda en sevdiğim karakterlerden olan ve seninde sevebileceğin Serena gibi karakterleri tanıyacaksın.Belki hep Misty en sevdiğin olarak kalacak ama belkide yenileri daha çok seveceksin.O yüzden hemen 6.sezondan başla pokemon evreninde tekrar dolaşmaya derim ben.Belki ileride sana bu yönde tavsiye verenlere teşekkür edersin.İyi günler aramıza da hoşgeldin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7