Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash in unova final takımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
evrimini tamamlayan pokemonların gücü ortada charizard ın evrimi tamamlanmasa bir charmeleon olarak yada charmander olarak articunoyu yenebilirmiydi hayır. yada dragonair i. bağda önemli ama. Evrimi tamamlanmayan çoğu pokemon kaybetmeye mahküm hem oyunda hem animede.
yakında görürüz final takımını çünkü anime hızlı gidiyor.Acaba unova liginden sonra nasıl devam edecekler  Question
Unova'da Ash ilk 8 e girip elencek bana kalırsa. Ash'i küçültmekteki amaç animeyi uzatmaktı ve Ash her nesil yükselirse çok dayanmaz anime . :) Umarım öyle olur ilk 8 de elenir. Dp'deki Ash ile alakası yok şu anda Ash'in . Bu nesil bittikten sonra umarım Cilan gider . Brock gibi birinin yerine gelicek en kötü tercihti Cilan bana kalırsa.
Eski pokelerini kullanmayacağı kesin. Ki bana kalırsa eski pokeleri diye birşey yok zaten artık. Malum 14. sezonla anime "Reboot" edildi. Ligdede ilk 8'i bile göremez muhtemelen ilk indigo ligi gibi son 16 cıvarı elenir gibime geliyo.
evet katılıyorum çünkü zaten 13. sezonun sön bölümünde new begging dedi. çevirisi yeni bir başlangıç.
keske charizardi geri alsa <love>
Bence kanto,johto,hoenn,sinnoh japonyada geçiyor.Johto Kanto'nun batısında ve Ash Hoenn ve Sinnoh'a gemi ile gitti.Unovayada ise Uçakla.Unova amerikada geçiyor.Unovada Kanto Johto Hoenn ve Sinnoh pokemonları yok ve daha farklı pokemonlar var.Kanto Johto Hoenn ve Sinnohtada ise Unova pokemonları var ama Mesala Johtoda Kanto pokemonları bulunuyor Sinnohtada ise Hoenn ve Johto pokemonları.Kesin eski pokemonlarını almaz.
Eski pokemonları diye birşey yokki keşkesi falan yok bu işin onu geri alsa bunu geri çağırsası falan yok 13. sezonun son bölümünde yeni bir başlangıç dedi ve göstermedi zaten hiç eski pokemonları normalde mesela hoennden dönüşte bakın çocuklar bunlar yeni arkadaşlarınız falan diye konuşuyordu pokemonlarla eski bazı pokemonlarını gösterdi kingler i falan ama sinnoh dönüşünde onları göstermedi ve yeni bir başlangıç dedi. hatta muk profesor birch i boğuyordu diye hatırlıyorum :)
yapımcılar yenı baslangıc yapmayı düşündüler sanırım ama tutmadı.yavas yavas da oncekı nesıllerden pokelerı karakterlerı görmeye başladık.ash eskı pokelerını ıllaki kullanıcak bu nesıl de olmayabılır ama gelecek nesıllerde ıllaki kullancaktır.charızard olsun gible olsun.
ash ın unova final takımına gelince ash in krokorok evrimleşecek gibi geliyor bu aralar onu cok kullanamaya başladı.pignite de emboar olacaktır snıvy ve oshawatt evrımlesmez.boldore gigalith olcakatır dıye dusunuyorum.digerleri de gelısmez.
poke yakalarsa da buz yada ejder tıpı yakalar.
ashin yerinde olsam hic unova pokelerini yakalamadan charizard sceptile pikachu ile unova ligine katılırdım.Bide dragonite tarzı bi pokemon yakaladımmı ashin unova ligini zaferi kesin olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10