Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash in unova final takımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
bence yakalayacağı en az 3 Pokemon daha var ve bunlardan birisi kesinlikle Ejder tipi olucak bence Druddigon olur ve bence iyi de olur...
bence daha önce yaklamadığı tyip pokemonlardan yakalıyacak fark ettiyseinz unovada daha hiç yakalamadığı tür pokeleri yakaladı yer,kaya,karanlık pokeleri buz ve pisişik pokeside yakalar bence
senaristler baya poke yakalattı bu ligde.boyle gıderse hoenn de oldugu gıbı eskı pokelerden kullanmıcak gibi görünüyor.ama belli de olmaz tabi
orası kesin
Çok pokemon yakalama amacı bu zaten. Diğer ligler Japonya'da ancak Unova Amerika'da geciyor. Bir nevi diğer nesilleri unutturmaya çalışıyorlar.
ash yakalayacaksa birşey zorua yakalasın  ;D
süper olur
Bence Ash bir Deino yakalasın onuda Hydregion a evrimleştirsin süper güçlü olurdu ama Ash in bir Dragon Type pokemon eğiteceğini sanmıyorum (Gible hariç)
Bu sezonda eski pokemonların görünmeyeceği kesin artık..Ash in şampiyona kariyerine baktığımızda bi artış görüyoruz..Son 16,Çeyrek final 2 defa,yarı final..Bu demek oluyorki Ash finale çıkıp kaybedebilir..Eski pokemonları da görünmeyeceğine göre, finale çıkabilmesi için güçlü pokemonlara ihtiyacı var.. :) Sanki bana şampiyonaya kadar bol bol evrim izleyeceğiz gibi geliyor..Bi kaç pokemon daha da yakalayabilir.. :)
Ash her ne kadar Pokémonlarına düşkün görünsede bana o kadar samimi gelmiyor. Hiç düşünmeden ligden sonra Pokémonlarını bırakabiliyor Oak'a hadi bırakıyor anladıkta insan arada görmek ister. :) Bu ligde Ash'in düşüş yaşıyacağını düşünüyorum. Gördüğünüz gibi Ash tekrar 10 yaşından başladı yeni bir eğitmen gibi. Diğer Pokemonlarından hiç bahsetmedi ( En azından Türkçe bölümlerde ) . Savaş tarzı daha çocukça ve Unova Ligi diğer liglerden farklı Amerika'da . Bu iş böyle olunca Ash ilk 8 de kalıcak gibime geliyor .
bencede eski pokewleri kullanmıyacak ama kullansa mükemmel olurdu ve bağzı eski dostların evrimleştiğini göreblirdik örneğin totodile corpish gible vb.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10