Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon İzliyorum Dediğinizde Çevrenizden Aldığınız Tepkiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Biliyorsunuz pokemon hala devam etmekte fakat ülkemizde yayından kaldırıldı.İngilizcede olsa,pokemon izliyorum dedinizde çevrenizden aldınız tepkiler nelerdir?
Banada öyle tepkiler geliyo...
Ama Ödül almış bir anime ve hala devam ediyo diyorum
anime ne? diyo :)
Maalesef bunu kimseye kabul ettiremiyoruz :what: Böyle gizli gizli izlemeye devam etcez animeyi bilmeyenler çok bilenler küçük bi azınlık zaten suç onlarında değil sanki biz aramasak öğrenecektik.Ben animeyi 2 yıl önce öğrendim o da digimon araştırırken.Tv kanalları animeye anime demedikçe onu hala bebek çizgi filmi gibi gösterdikçe bu durum böyle kalacak.Mtv saolsun animeye anime demeyi biliyor.
Bana göre ;
Bize pokemon izliyoruz çocuksu ve ya bebeksin diyenler.Pokemon tekrar 1. bölümlerinden yayınlanmaya başlasa izlemeye devam ederler.
İçlerinde hala bi pokemon sevgisi var ama çevre baskısı işte :)
^^ evet pokemon sahiden biraz çocuksu bi anime ama yinede saygın bi çizgidir herkes için.Bizim burda dalga geçen yok yani izleyenlerle.Bende söylüyorum izliyorum bazen diye... ;)
Spr sınıfmış valla
Bizimkilere de öğretmek gerek animeleri :)
(09-02-2009, 10:27 PM)Charmender link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben arkadaşlarıma pokemon izliyorum diyorum bana bebek diyorlar ne kadar saçma bu kadar benden büyük insanlar izliyor.Bir anime izliyoruz diye çocukmu olcaz Allah aşkına. >:(

aynen banda bebek diyorlar
Valla ben hiç çekinmeden pokemon başta birçok çizgi filmi izlediğimi hiç çekinmeden söylüyorum.Adım pokemoncuya filan çıkmıştı.Ama bana öyle diyenler daha sonra oturmuş sabahları kanal 1 de pokemonu izliyodu tabi şu an yayınlanıyo mu hala bilmem üstelik benden pokemonun filmlerini istiyolar  :victory: .Ayrıca mesela sınıfta küçüklüğümüzden filan bahsedersek ,sanki çok büyüğüz de  :D , konu dönüp dolaşıp pokemona geliyor, galiba çoğu kişinin için de hala pokemon sevgisi var bence. Aslında utanmanın sıkılmanın ne gereği var ki.Hatta bence bu onların sorunu çünkü pokemon gibi zevkli bi şeyi kaçırıyorlar.
Gururları Yüzünden Pokemon güzel bişeyi kaçırıyorlar :)
(13-02-2009, 09:33 PM)silenteagle link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gururları Yüzünden Pokemon güzel bişeyi kaçırıyorlar :)

Katılıyorum."Biz büyüdük" filan demiyolar mı bi de esas aptalca olanı da bu, yani koca koca adamlar bile oturup izleyebiliyo.  >:(
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20