Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon İzliyorum Dediğinizde Çevrenizden Aldığınız Tepkiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Benm tüm arklar biliolar zaten, RPG de yer alcak 10 kişi falan benim arklardan xD

HardRock

Pokemonun içeriğini bir öğrenseler...Pokemon o kadarda çocuklar için yapılmış bir anime değil! Ancak çevremizdeki kişiler Pokemon'u her zaman böyle görecekler.Arceus'un tanrı pokemon olması,Giratina'nın şeytan olması vb. olaylar Pokemon'un çocuk animesi değil bir ergen animesi olduğunu gösterir.Ancak çevremizdekiler bunu bilmiyor ve hala bebek bir çizgi filmmiş gibi davranmaya devam ediyorlar.
Elbette hoş karşılayanlar var hoş karşılamayanlarda hele bide üniversite öğrencisiyseniz:))
(23-05-2010, 11:32 PM)chackiller link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elbette hoş karşılayanlar var hoş karşılamayanlarda hele bide üniversite öğrencisiyseniz:))

aynen beni tarif ettin sanki

üniv deyim ve kimseye söyleyemem pokemon izlediğimi  :Jms: :Jms: söylemem zaten uyuz tartışmalara girerim çünkü :Jms:
[b]Şunu söyleyeyimki animenin ne odluğunu bilmeyenler pokemonu anlayamaz. Şimdiye kadar gördüğüm hiçbir animeci pokemonla alay etmedi. Pokemona çocuk çizgi filmi diyenler animelere de öyle derler. Buna defalarca şahit oldum.
Bir cok kisinin pokemon diyince sanki bir tek Pikachu varmis gibi konusmalri beni cok bozuyor. bazen 13. sezon devam ediyo dedigimde inamayanlar cok oluyor. bazende chirazard ash'a hala karsi gilip gelmedigi soruyor ve tabi simdi gelde durumu anlat, sadece hasirin altindan cok su gecti demekle kaliyorum. cok uzucu bir durum hele birde uni ogrencisi isen  :bad_egg:

ama yinede anime 4ever :yourock:
s4'da kötü günümdü biri Td atti ben tutamadim  :unhappy: Ordan birisi Pokemon izleyen var mı dedi, bende evet dedim. Belli dedi sonra benle alay etti.

Bana bebek falan diyorlar, çocuk musun sen diyorlar. Nasıl bir geri kafalılık nasıl bir düz mantıktır anlayamadım. Onlar Aşk-ı Memnu seyrediyor biz onlara "hiç sen sapık mısın ?" demiyoruz.
yeni sezonlar türkçe yayınlanıcakmi  bi bildiri cikmadimi hala yaw

beni pokemon izledimi görenler şaşırıyor eskiden izliyenlerde önce şaşırıyo sonrada o da oturup izlio xD
Yanlız bu sadece Türkiye de insanların başına gelmiyor, dünyanın her tarafında bizim durumumuzda olan insanlar var daha dün Deviantart ta dolaşırken bunu buldum:
[Resim: pokemonstampbyaciddarkc.png]

(Pokemon'u sevmek için çocuk olmaya gerek yok.)

Az ingilizceniz varsa bu da sayfanın linki yorumları okuyun: https://browse.deviantart.com/?q=pokemon...0#/d1qcryx

Çok tanıdık gelmiyor mu?  :N:

HardRock

Birisi size ''Pokemonu bırak,çocuk olma'' gibisinden şeyler söylersene aynen cevabı üstüne yapıştırın.''Beni olduğum gibi kabul et.Etmeyeceksen çık git''

Ben öyle yapıyorum  :wink:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20