Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Zekrom mu Zoroark mı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[glow=red,2,300]Hangisi ? :D Bence Zoroark daha karizmatik ama Zekrom daha güçlü olduğundan zekrom :D[/glow]
Zekrom çünkü daha güçlü
Neden efsane ve normal bir pokemonu karşılaştırıyorsunuz ki, En güçsüz efsaneyle diğer pokemonları karşılaştırdığında o pokemon efsaneden güçlü olsa bile efsaneyi tercih ederim, çünkü Efsane Efsane'dir.
Anime İçin De Olsa Oyunlar İçinde Olsa Zekrom Zoroark tan 10 kat Daha Güçlüdür Ve Zekrom Kazanır Kapışssalar %100 Böyle Birşeyi Sormaya Gerek Yok Ama Heralde Maksat Sohbet :) Zekrom Ve Reshiram Dan Daha Güçlü Pokemon Yok Zaten Onları Yenebilcek Bi Pokemon Yok Tek Animede Göremediğim Efsane Filminin Olmadığı Efsanevi Pokemon Ho-Oh Sadece Onun İçin Bişey Diyemicem Benim Şahsi Görüşüm Bu Çünkü Ho-Oh Un Ne Kadar Güçlü Olduğu Bilinmiyor Belki Çok Güçlüdür Belki Çok Güçsüzdür.
(30-12-2011, 01:39 AM)yeshiro link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anime İçin De Olsa Oyunlar İçinde Olsa Zekrom Zoroark tan 10 kat Daha Güçlüdür Ve Zekrom Kazanır Kapışssalar %100 Böyle Birşeyi Sormaya Gerek Yok Ama Heralde Maksat Sohbet :) Zekrom Ve Reshiram Dan Daha Güçlü Pokemon Yok Zaten Onları Yenebilcek Bi Pokemon Yok Tek Animede Göremediğim Efsane Filminin Olmadığı Efsanevi Pokemon Ho-Oh Sadece Onun İçin Bişey Diyemicem Benim Şahsi Görüşüm Bu Çünkü Ho-Oh Un Ne Kadar Güçlü Olduğu Bilinmiyor Belki Çok Güçlüdür Belki Çok Güçsüzdür.

Dostum Zekrom ve Reshiram'dan daha güçlü pokemon yok diye bir şey yok.En güçlü pokemon herkesin bildiği gibi ilk pokemon Arceus'tur.
Mewtwo ezer geçer. Onion021
100 level mewtwo ile 100 level arceusu yenmiştim :D ama stata bakarsak tabiki arcues en güçlüsü

not ama calm mind kullanmıştım  :hehe:
Zoroark bence  ;)
ZOROARK
Saçma bir anket olmuş bence. Zoroark ile Zekrom'un herhangi bir benzerliği yok. Niçin Reshiram ile Zekrom veya Zoroark ile Lucario yerine bu ikisini kıyaslıyoruz ki? Ha hangisi daha iyi gözüküyor diye anket açtıysanız, "arkadaşlar Weedle mı Gligar mı" falan diye anket açılırsa ne diyeceğiz?

Bu arada söyleyeyim, Zekrom ile Zoroark güç bakımından kıyaslanamaz bile. Zekrom çok daha iyi.
Sayfalar: 1 2