Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Zekrom mu Zoroark mı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Gnaaye haklı. Zoroark'ı filmden gördüğünüz kadar tanıyorsunuz ki oradaki film gereği çok güçlü gösterildi. Ancak basit olarak güçlerine bakarsanız kıyaslanamaz bile ki, 13. filmde ki Zoroark bile olsa Zekrom'un yanında şansı yok.
Zoroark ın Zekromun yanında şansı yok Zekrom yener diyorum
Güç olarak sormadığını umuyorum çünkü arada muazzam güç farkı var.Öyle ki 5 tane zoroark gelse zecromu yine yenemez bence.Tip olarak soruyorsun sanırım zoroark benim favori karizmatik pokemonlarımdan biri olduğundan zoroarkı seçerim.Ama bu zecrom kötü çizilmiş bir pokemon demek değil.Zecromda iyidir candır.

(30-12-2011, 01:39 AM)SaHRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anime İçin De Olsa Oyunlar İçinde Olsa Zekrom Zoroark tan 10 kat Daha Güçlüdür Ve Zekrom Kazanır Kapışssalar %100 Böyle Birşeyi Sormaya Gerek Yok Ama Heralde Maksat Sohbet :) Zekrom Ve Reshiram Dan Daha Güçlü Pokemon Yok Zaten Onları Yenebilcek Bi Pokemon Yok Tek Animede Göremediğim Efsane Filminin Olmadığı Efsanevi Pokemon Ho-Oh Sadece Onun İçin Bişey Diyemicem Benim Şahsi Görüşüm Bu Çünkü Ho-Oh Un Ne Kadar Güçlü Olduğu Bilinmiyor Belki Çok Güçlüdür Belki Çok Güçsüzdür.
Düzelteyim;Zecrom ve reshiramla eş güçte 9 tane pokemon mevcut olduğu gibi arceus,mega mewtwo x ve y,white kyurem,black kyurem olmak üzere 5 tanede daha güçlü pokemon bulunmaktadır.
2yıllık konuyu hortlatıp neredeyse 3yıllık mesaja cevap/düzeltme yazdınız ya tamam artık :D
Boşver Sen Onları Mewtwo Hepsine Gider :)
(22-02-2014, 02:32 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2yıllık konuyu hortlatıp neredeyse 3yıllık mesaja cevap/düzeltme yazdınız ya tamam artık :D
Valla benim suçum yok benden önceki yazmış yeni sandım konu.Demek istemeden konu hortunu devam ettirmek böyle oluyormuş:D
Sayfalar: 1 2