Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Sevimsiz Pokemonlar ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Jynx
[Resim: 170px-124Jynx.png]
Lickilicky
[Resim: 260px-463Lickilicky.png]
Steelix
[Resim: 200px-208Steelix.png]
Scizor
[Resim: 140px-212Scizor.png]
Slaking
[Resim: 180px-289Slaking.png]
Exploud
[Resim: 180px-295Exploud.png]
Dusknoir
[Resim: 280px-477Dusknoir.png]
Magnezone
[Resim: 462Magnezone.png]
Probopass
[Resim: 200px-476Probopass.png]
Darmanitan
[Resim: 170px-555Darmanitan.png]
Sigilyph
[Resim: 200px-561Sigilyph.png]
Klinklang
[Resim: 250px-601Klinklang.png]
Chandelure
[Resim: 180px-609Chandelure.png]
Stunfisk
[Resim: 180px-618Stunfisk.png]
Genesect
[Resim: 649.png]
Meloetta
[Resim: 648.png]
Stunfisk ve Licklllcky bende sevmiyorum diğerleri bence çok iyi.
dunsparce tabiki
  Gliscor
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTVvv4DHDHYgKSrrcsMfqy...pAKKP06Xrp]
Bence Johto'dan sonra çıkan her pokemon bi hayli sevimsiz.Johto'dan sonra bitmeliydi fakat oyun satmak amaçlı sürekli eski pokemonları Prof.Oak'ın yanına veya doğaya salıyorlar.Ash'in Orange Ligini Şampiyonluk Maçında karşılaştığı Drake'in pokemon takımı,Ash'in Johto liginde elendiği rakibinin pokemonlarından çok daha iyiydi fakat yeni pokemonların ilgi çekmesi için Charizard'ın Blaiziken'a yenilmesi sağlandı.Böylece izleyici ''aaaa Charizard'ı yendi ne güçlü bi pokemon'' diyerek yeni nesil pokemonlarına ilgi göstermeye başladı ve böylece tüccar kazandı.Savaş sırasındaki bahaneler ise birbirinden komik ''Blaiziken çok yükseğe zıplayabilir,böylece Charizard'ın uçması avantaj sağlamıyor !''  Question Şimdi bu gerçekten komik  Shout Daha yükseğe uç o zaman kardeşim  Sweat Zaten Torchic civcivden yani chick kelimesinden geliyor,evrimleri de blaiziken =Blaze +Chicken örneğin.Evet bir tavuk veya horoz oldukça yukarı zıplayabilir ama bir serçenin uçtuğu mesafeden yukarı zıplama şansı var mı.Ben şimdi burda deseydim ki ''bi pokemon var aga bi zıplıyo Charizard'ın uçtuğu yükseklikten fazlasına zıplıyo !''. ''Lannnnnnnnnnn yörü git adi'' diye tekme tokat forumdan kovardınız beni ama animede olunca hepimiz yedik.Animeyi uzatmak amaçlı Ash'in pokemonları birbir yenilenmeseydi Johto'da Ash'in böyle bir takımı olabilirdi :
  Charizard
  Pidgeot
  Snorlax
  Lapras
  Tauros
  Muk (veya Kingler)

  Bence Ash Johto ligini kazanmalı ve anime bitmeliydi böylece biz de ilk 2 nesildeki pokemonların çizimlerine benzemeyen eğer animede görmemiş olsan '' kesin bunlar fake abi bariz böyle pokemon mu olur la ! '' dediğimiz canlıları görmez ve pokemon yıllar boyu asla hiç bir animenin kalitesine ulaşamayacağı bir anime olarak şu ankinden çok daha büyük bi efsane olarak kalırdı.
İlk 2 nesil en iyisi kesinlikle.İçlerinde birkaç tane sevimsiz ve evrimleşmesi saçma olan pokemonlarda var fakat ilk 2 nesil diğer nesillere nazaran çok daha iyi bence.
Probopass bence de çok sevimsiz
2 den sonra hepsi gereksiz çizicek birşey bulamamışlar saçmalıyorlar

Ne zaman biticek merak ediyorum
aynen bir çok kişinin dediğine katılıyorum. 2. nesilden sonraki pokemon çizimleri çok kötü.. özelliklede klasik pokemon çizimlerinden çok uzaklaşılıyo.. oynamadım ama sonunu black and white serisindeki tüm yeni pokemonlara baktım çok kötüler.. digimon gibi yapmaya başlamışlar. amaoysa ilk seriden beğenmediğimiz varmı yada 2. seri. bence 2 seriden sonra baştan yeni pokemon yapcaklarına bence eski pokemonların yeni alternatif evrimleri olmalıydı sadece. mesela magmortar, electrivire, leafeon, glaceon bunun gibi.. sadece yeni alternatif evrim yapılsaydı hem eskiyle bağ kopmamaış olurdu. artık işin cıvkı çıktı gerçekten.. 6. nesilide yaparlar heralde ama nereye kadar ? iş çok ticariye döndü.. şahsen yeni çizgi filmlerde çok kötü.. ne demişler her şeyin ilki iyidir (:
Jynx  Fire
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8