Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Sevimsiz Pokemonlar ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
kesinlikle dunsparce  Thirst
dunsparceye haksızlık yapılıyor bence en azından dunsparce caterpie metapod weedle ve kakunadan daha işe yarar
Purrugly'e laf etmeyin eğer kedi olmasaydı bence iğrenç olurdu ama sonuçta kedi ve kediler kadar sevdiğim hayvan yok <love> ama bence Cryogonal kadar özürlü bir pokemon yok hem zor çiziliyo hem de anlamsız.Yani onun animede olsa olsa en fazla vazoya süs yaparlar.
5. Nesildeki tüm ama tüm pokemonlar. Hala alışamadım. Hala çizimler CartoonNetwork'den çıkma gibi geliyo kızların oynadıkları şirinmsi oyuncaklara benziyo hala iğreniyorum. Anime, manga çiziminden kaymış alayı... Hepsi sevimsiz. Bunun yanı sıra Spoink ve gelişmişi ve bir kaç tane daha vardı... Sırf bu nesil yüzünden W/B oynamayı düşünmüyorum.
(12-01-2012, 12:02 AM)XoXoXoXoX link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5. Nesildeki tüm ama tüm pokemonlar. Hala alışamadım. Hala çizimler CartoonNetwork'den çıkma gibi geliyo kızların oynadıkları şirinmsi oyuncaklara benziyo hala iğreniyorum. Anime, manga çiziminden kaymış alayı... Hepsi sevimsiz. Bunun yanı sıra Spoink ve gelişmişi ve bir kaç tane daha vardı... Sırf bu nesil yüzünden W/B oynamayı düşünmüyorum.

Bence herkese göre farklı bir şey benim en sevdiğim nesil 5. nesil ön yargı artık kalkmalı.


Scizor ve Crygonal çok gereksiz.
(12-01-2012, 12:06 AM)Cezaqolk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence herkese göre farklı bir şey benim en sevdiğim nesil 5. nesil ön yargı artık kalkmalı.

Eğer önceden hüküm verip, iğrenç deyip geçseydim "önyargı" olurdu. Baktım, baya araştırdım, bölümlerini izledim ve beğenmedim. Bu önyargı değil şahsi düşüncem. Hala iğreniyorum, manga çizgisinden kaymış resmen. Sevimsiz duruyorlar. Sanki 5. nesil pokemon değil başka bir çizgi filmin yaratıkları gibi. Bakugan'a transfer etsinler şunları...
Bakugan'ı geç Marvel'e mutant die transfer etsinler Marvel onları bir hafta da süper kahraman eder
Bencede  bozdular 5.nesilde Ash hiç bir şey bilmez savaşmadan poketopu atıyo. Pokemonlara gelince güzel pokemonlarda var Zekrom reshiram Zorua snivy  ve starterlardan su pokemonu olan bunlar iyi pokemon .
Bir sevimsiz pokemon daha

[Resim: 618Stunfisk.png]

Anlamadığım ve sevmediğim pokemonlardan hem elektrik hem de yer pokemonu.İki negatif tür birbirine girmiş sanki Startle
(23-01-2012, 02:54 AM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir sevimsiz pokemon daha

[Resim: 618Stunfisk.png]

Anlamadığım ve sevmediğim pokemonlardan hem elektrik hem de yer pokemonu.İki negatif tür birbirine girmiş sanki Startle

O pokemon kendi türü dışında su saldırılarını kullanabiliyor ve animede uçabiliyodu.Ben kendisine karşı iticilik hissetsemde Cilan yakaladıktan sonra bu iticilik ortadan kalktı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8