Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heartgold/Soulsilver Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim oyuna da yeni başladım diyebilirim ((o; eski bi versiyon olan soul silver ı bilgisayardan desume (0.9.11 x64) ile oynuyorum soracak çok sorum var aslında ama şu an aklıma gelenleri az ((o;

1- pokemonları nasıl trade ederim?
2- pc de arkadaş eklemek arkadaşlarla maç yapmak mümkün mü
3- hile kullanmadan bi graveler i golem yapabilir miyim?
4- hilesiz nadir pokemonları yakalama ihtimalim var mı? lugia mesela ya da Suicune gibi
5- eski versiyon olduğu için rock climb HM ile öğreniliyor o olmadan da mt. mortar falan geçilmiyor sanırım tam olarak bunun bir yolu var mı? aynı şey dark cave için de geçerli yani tamamıyla dolaşamıyorsuz dark cave i çözümü var mı?
6- hile açınca wi-fi noktalarından save yapılamıyor sanırım çözümü var mı?
7- Arada Karakter bi gate den geçince ya da bi pokemon ile savaştan çıkca gözükmüyor o haldeyken başka bi gate e ya da savasa girdikten sonra ekrar kararıyor çözümü var mı?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar teşekkür ederim
arekadaşlar ne yaptım ettimse bir türlü gym liderini yenemedim dragon rage ile bütün pokemonlarımı yeniyor elimde 23 lvel lapras 28 level heracross 38 level typlosion 29 level crobat 30 level gyarados 40 level jolteon var
Lapras'ı 32 level yapman lazım ki Ice Beam öğrensin. İki tane Dragonair'ı alabilirsin Lapras ile.
Jolteon Gyarados'u alır.
Geriye bir tek Kingdra kalıyor, ona da ne var ne yok saldır işte.
Bol Revive ve Hyper Potion da kullanmayı unutma maçta :D Gyarados'u kasmış olsaydın aslında, iyi işe yaramıştı benim salonda. 30'un ortalarındaydı sanırım girdiğimde GYM'e (yakın zamanda tekrar oynamıştım) 32'de Ice Fang öğrenmesi lazım. Birkaç level de sen geliştirsen salonda işine yarayabilir. İstersen Blackthorn'un aşağısındaki yoldan ilerleryip oradaki eğitmenlerle savaş ve Pokémonlarını geliştir biraz. Sonra Fly ile geri dönersin :) 
pokemonlarımı nası kasabilirim ? yeteri kadar yav çıldırdım

birde jolteon a thunderbolt saldırısını nasıl öğretebilirim
Thunderbolt TM'si Goldenrod Game Corner'dan (zor bir yol) veya Cerulean Mağarası'ndan (ikinci dünyaya -Kanto'ya- gittikten sonra ki o da E4'ü yenmeden olmuyor) elde edilebilir.

En iyi Pokemon kasma yolu oyun içindeki eğitmenlerin hiçbirini atlamamak. Surfle falan dolaş eğitmen ara denizlerde atladığın vardır, Whirlsland'a gidebilirsin, eski mağaralara uğra sonradan aldığın hmler sayesind mağaralarda değişik yerler keşfedebilir, yeni ve güçlü eğitmenlerle karşılaşabilirsin. Ayrıca Cianwood Kasabası'nın solundan, mağaradan devam edersen Safarii Bölgesi'ne giden bir yol var. Orada da değişik ve güçlü eğitmenlerle karşılaşıp Pokemonlarını güçlendirebilirsin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16