Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heartgold/Soulsilver Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Oyun dondu falan filan bunun gibi yorumlar bu konuya bir daha yazılmasın.Yazan olursa gerekli işlem uygulanacaktır.Şöyle bi konuyu inceleyin bakalım.Defalarca soruldu defalarca cevaplandı.Biraz duyarlı olun.
Merhaba,

Şu an güçlü bir takımım mevcut ancak biraz dengesiz.Entei ve Raiko'yu yakalamak için uygun bir pokemonum bulunmamaktadır.Sizce onları yakalamak için en uygun pokemon hangisidir?
Hgssde çıkan quagsire,nidoking,sandlash gibi yer türü pokemonları kullanabilirsin.Başka hatırlamıyorum şuan orada çıkanları.
(08-02-2013, 09:21 PM)sametahayata Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Arkadaşlar oyunu nasıl hızlandırabiliriz yardım edermisiniz ?
Desmume'de ise frame skip'i 4 veya 5 yapabilirsin.
Oyunun No$GBA'da başta siyah ekranın gelmemesi ve oyunun donmaması için hangi kodu kullanmalıyız ?
bir önceki sayfada ExtraLiqht'ın mesajındaki emulator ve kodu kullanabilirsin.Oyun arada donacaktır yinede ama.
(09-02-2013, 10:40 PM)Captain America Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyun dondu falan filan bunun gibi yorumlar bu konuya bir daha yazılmasın.Yazan olursa gerekli işlem uygulanacaktır.Şöyle bi konuyu inceleyin bakalım.Defalarca soruldu defalarca cevaplandı.Biraz duyarlı olun.
bunu ilk mesaja editlemezsen sorulmaya devam edilir Sweat
(24-02-2013, 06:34 PM)AttitudeEraBoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunun No$GBA'da başta siyah ekranın gelmemesi ve oyunun donmaması için hangi kodu kullanmalıyız ?
https://lmgtfy.com/?q=pokemon+heart+gold...screen+fix
arkadaşlar heart gold da arkadaşla desmumeyle savaşmaya çalıştık da friend code ları verdik birbirimize odaya girdik ben free battle kurdum ama arkadaş yanıma gelince failed to reespond hatası verdi. biz gts ye girebiliyoruz trade yapabiliyoruz ama bu bir türlü olmadı anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
arkadaşlar pokemon heart gold veya soul silverda hile kodlarını yazdıktan sonra ok a bastıktan sonra herhangi bir şeye basmak gerekiyor mu?mesela tüm itemlerden 900 tane hilesi yaptım ama çalışmadı lütfen yardım?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16