Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Neden Evrimleşmelerini İstemiyorlar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Neden anlamıyorum Ash Pikachu'nun Dawn'da Pitlup'un evrimleşmesini neden istemiyor çok saçma değil mi?
Evrimleşirse daha güçlü oluyor fakat bi bölümde Piplup evrimleşmemeye çalışıyordu
Stopped in the Name of Love!
Bende anlamış değilim
Pokemonlarının o halini sevdikleri için gelişmelerini istemiyorlar bence hem nasıl olsa evrimleşse de evrimleşmese de pikachu çoğu pokemonu yeniyor animede o çok da önemli değil.. Birde piplup'un yazılışına dikkat etseydin keşke bir pokemon sitesi olarak isimlerin düzgün yazılmasına dikkat ediyoruz ;)
(13-05-2011, 12:15 AM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemonlarının o halini sevdikleri için gelişmelerini istemiyorlar bence hem nasıl olsa evrimleşse de evrimleşmese de pikachu çoğu pokemonu yeniyor animede o çok da önemli değil.. Birde piplup'un yazılışına dikkat etseydin keşke bir pokemon sitesi olarak isimlerin düzgün yazılmasına dikkat ediyoruz ;)

Sana katılıyorum kardeşim  :p
Ash'de Dawn'da bu konuda Piplup ve Pikachu'ya saygı duyuyor onlar evrimleşmek istemedikleri için evrimleşmediler...
Pokemon'lar evrim geçirdikçe, karakterleride değişebiliyor. Ve bence bazı Pokemon'lar bunu bildiği için evrim geçirmek istemiyor. Buna bir tek Pikachu ve Piplup dahil değil hatırlatırım Bulbasaur'da evrim geçirmeyi red edenlerden biri. Everim geçirince karakter değişimini Charmander'dan örnek verebilirim. Tabi sadece bir teori  :pika:
Evet karakterler değişiyor ve pokemonlar eskiden oldukları gibi olmuyorlarmış. Fakat: Bende şunu örnek vermek istiyorum ki chikorita beyleef e dönüştüğünde öncedende olduğu gibi Ash'e acayip bir ilgi duyuyordu. Buda baya küskünlüklere falan yol açmıştı. Acaba bu bir istisna mı?
@Hakomanga.Madem senin değiştirmeye fırsatın olmadı ben değiştirdim senin yerine  :p @manga'nın dediği gibi isimlere dikkat ediyoruz :) konu hakkındaki düşüncem ise;Pikachu gelişmek istemiyor. Ash 'de onu bu konuda zorlamıyor.Dawn'ın piplup uda aynı durumda diyebiliriz.Zaten dawn'da onu bu haliyle seviyor.
Bencede ash pikachuya sormuştu.İstersen geliştirebilirim seni yıldırım taşıyla demişti.Ama pikachu,pikachu olmaktan mutlu olduğunu belirtmişti.Dawnı bilmiyorum çünkü hiç izlemedim.
@Souler yine ismini yanlış yazmışsın kardeşim.
Doğrusu Piplup'dır.
Konuya gelirsek Piplup Dawn ile tanıştığı ilk günün hatrına evrim geçirmek istemedi. Cry
Pikachu ise Ash'in en yakın arkadaşı olduğu için evrim geçirmek istemiyor. Cry
Sayfalar: 1 2 3