Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Neden Evrimleşmelerini İstemiyorlar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arakadaşın ismide soulder değil @souler  idi


benim konu düşüncem ise ash zaten çoğu pokesini evrimleştirmedi ama pikachuya ayrı bir şekilde sordu oda istemeyince zorlamadı çünkü her pokemon iyi eğitilirse en güçlü pokemonlardan biri bile olabilir
Yanlış hatırlamıyorsam Pokemon ilk çıktığı zaman Pokemon Maskotu olarak Pikachu dışında bir pokemon seçmişlerdi. Ancak Pikachu çoçuklar tarafından çok beğinilince Pokemon ve Pikachu yan yana anılmaya, bir çok resim, satılan eşya Pikachu üzerine olmuştur. Pikachu'nun animede evrim geçirmesi Pokemon'un en büyük maskotunun yok olması demektir. :(.D
çünkü pikachu maskot ve şirin,raichu olursa zarar edebilirler.piplup'a gelince,muhtemelen büyük forum sitelerinde dawn'ın piplup'ı çok beğenilmiştir,yapımcılar da bunu fark edince evrim geçirtmemişlerdir piplup'a.gene paraya ve izleyicinin beğenisine çıkıyor yani.
bana göre şöyle bişey zaten dövüşebiliyor ve yeterince güçlüyse evrimleşmesini istemiyor bukadar basit Ash in çoğu pokemonu sırf güçlenmek için gelişiyor.
düşüncelerine saygı duyuyor fakat pokemon hayatla ilgiliyse her insan dogdugundan itibaren büyüyp gelişiyorsa aynı derecedede pokemondada olmalı bence . pikachu tamamda bulbasaur vb may'in squirtle si bile bi wartortle oldu yani apaçık saçmalık ama tabi squirtlenin evrimleşmemesinde arkasında kalan çetesininde etkisi var.
(27-03-2012, 05:43 PM)aBouT link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düşüncelerine saygı duyuyor fakat pokemon hayatla ilgiliyse her insan dogdugundan itibaren büyüyp gelişiyorsa aynı derecedede pokemondada olmalı bence

Bence senin dediğin çok saçma çünkü Pokémonların evrim geçirmesi çok ayrı bir olay büyüme ile alakası yok. Ash Treecko'yu yakaladığında o Treecko ların lideri çok yaşlıydı oda büyümüş ama gelişmemiş.
olaya tamamen farklı bir bakıŞ açısı; bizim (benim) gibi 22 yaŞına gelip hala (bazıların deyeceğŸi gibi) çocukca Şeyleri düŞünmek, sevmek Onion021
bende sana katılıyorum evrim çok önemli bencede
Evrim geçirmeleri için yaşlanması filan gerekmiyor  isterse ölsün gelişmez. Savaşarak gelişirler vuruşlarından tut kendine emin olurlar ve ne kadar azimli olurlarsa o kadar kolay dönüşürler. 
animede ash in pokemonları evrim geçirmiyor çünkü bunun istemekle alakası yok ash in pokemonları evrim geçirip evrimlerinin son formlarına ulaşsalar zaten ash çoktan 1 tane ligi kazanmıştı hoenn sinnoh kanto yada johto. ash dışında herkezin pokemonları gelişiyor dikkat etdiyseniz bir tek 13. sezonda ash in pokemonları biraz doğru dürüst gelişti.
Sayfalar: 1 2 3