Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Böcek Pokemonlarının Üstünlük Sağladığı Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hep merak etmişimdir.Böcek pokemonları animede olsun,oyunlarda olsun bana hep pasif gelmiştir.Animenin 1.sezonunda Caterpie'nin Ekans'ı yendiği bir bölüm vardı.Acaba gercekten öylemi?Böcek pokemonları bazı pokemonlara üstünlük sağlayabiliyorlarmı?Eğer öyleyse hangi pokemonlara karşı üstünlük sağlıyorlar?Şimdiden bilgilendirme için teşekkürler.
Foruma bakarsan aradığın tüm cevapları bulursun.Konu açmadan önce araştır bence  :p Animede pokemonların gücü eğitmenlerinin onları eğitmesine bağlı.Aynı zamanda bazı tipler diğer tiplere karşı üstün tabiki.Mesela en basitinden ateş tipi çimen tipine karşı üstün,su tipi ateş tipine karşı üstün.Ancak iyi eğitilmiş pokemonlar kendinden üstün olanı bile yenebiliyor.Oyunda ise level ve Ev pointlere göre değişir.
Tamam.Teşekkürler Souler kardeşim.Baktım foruma ama gözümden kaçmış.Yada tatmin edicek cevaplar bulamadım diyebilirim.Tekrar kontrol edicem.Bilgilendirme için sağol!
Yanlış anlamanı istemem.Forum çöplüğe dönüyor ondan söledim.Başka bilmek istediğin varsa sorabilirsin
Doğrudur haklısın.Ben forumda yeniyim.Gördüm öyle çöp tarzı bir kaç konu.Ama ben böcek pokemonlarının üstünlük sağladığı türlerle ilgili bir konu bulamadım forumda.Sen eğer biliyorsan linkini verir misin? Yada yoksa bilgin varsa acıklama yapar mısın? Şimdiden teşekkürler!
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bug_%28type%29
battle properties>offensive bölümündeki 2x olanlar bugların üstünlük sağladıklarıdır.
(09-05-2011, 11:09 PM)InFamous link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bug_%28type%29
battle properties>offensive bölümündeki 2x olanlar bugların üstünlük sağladıklarıdır.

Teşekkürler Dostum.Bu sitelere pek bakmamıştım burda olacağını düşünmedim hiç.Tekrar teşekkürler  :)
Böcek türleri karanlık,zihinsel,çimen tip pokemonlara karşı üstündür
(09-05-2011, 11:16 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böcek türleri karanlık,zihinsel,çimen tip pokemonlara karşı üstündür

Pekala teşekkürler.Diğer arkadaşın verdiği sitedende baktım ve buldum yardımlarınız için sağolsun!
Banada çok saçma geliyor bir böcek nasıl bir beyin gücü kullanan Pokémona karşı avantajlı olurki :D Böcek tür ne alaka ben hala anlamadım.Su tamam Ateş tamam ama böcek nedir hala çözemiyorum.Niye Ateşe karşı dayanıksız niye Karanlık türe karşı dayanıklı ? Böcek nedir ya :D
Sayfalar: 1 2