Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Böcek Pokemonlarının Üstünlük Sağladığı Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Böceği kibrite at bakalım noluyor? Ama üstüe su döksen okadar hasar almıyor. Ayrıca bilimsel araştırmalarda arılar dahil birçok canlının beyninin olmadığı kanıtlandı. Zihinsel pokemonlar " BEYİNSİZ " pokemonlara karşı nasıl etkili olabilirler?
(23-06-2011, 05:35 PM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böceği kibrite at bakalım noluyor? Ama üstüe su döksen okadar hasar almıyor. Ayrıca bilimsel araştırmalarda arılar dahil birçok canlının beyninin olmadığı kanıtlandı. Zihinsel pokemonlar \" BEYİNSİZ \" pokemonlara karşı nasıl etkili olabilirler?
Zaten beyin gücü sadece beyini olan varlıklara etki etmezki.Kaşığın beynimi var ?
Tamam hadi öyle olsun Karanlık tür ile ne alakası var bu arada böcek suya karşı dayanıklı değildir Pokémon'da.Ama Dövüş türüne karşı dayanıklıdır.Buda çok saçma Böceğe at yumrusu ölsün. Slobber
Birde Böcek tür varsa Kedi türde olması gerekiyordu.Suya karşı dayanıksız felan  Confused
O kadar hayvan gibi Örümceklerden, çiyanlardan ölümden daha çok korkuyorsunuz, sonra geliyorsun at yumruğu gebersin diyorsun :D Böcek Efsanevi bile var ki (Genesekuto) veya güçlü sayılabilecek Escavalier ve Volcarona var. Aynı zamanda Böcek türü olmasındaki mantık böceği diğer varlıklardan ayıran büyük farklar olması. Sen örümcek ile kedi nasıl aynı sınıfa atamıyorsan o mantık işte. Kediler için zaten Normal var.
(23-06-2011, 06:25 PM)KamiShiniNoYari link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O kadar hayvan gibi Örümceklerden, çiyanlardan ölümden daha çok korkuyorsunuz, sonra geliyorsun at yumruğu gebersin diyorsun :D Böcek Efsanevi bile var ki (Genesekuto) veya güçlü sayılabilecek Escavalier ve Volcarona var. Aynı zamanda Böcek türü olmasındaki mantık böceği diğer varlıklardan ayıran büyük farklar olması. Sen örümcek ile kedi nasıl aynı sınıfa atamıyorsan o mantık işte. Kediler için zaten Normal var.
:hehe: güzel yazmışsında.
Yerde bi böcek görsen ne yapcan  :hehe:
Üstünemi basıcaksın yoksa üstüne taşmı atıcaksın ? Ben kedi derken Kedigiller'i kastettim suya karşı dayanıksız.Vs
Animede mantık aranmaz Cocacola kardeşim. Anca kaşığa dediğin Psişik güce giriyor. Beyin dediğin, darkrai' ın yaptığı gibi bad dreams ve dream eater dır. İzlediysen sinnoh liginde bad dreams ten heracross etkilenmemişti.
Bu yorumlar beni gerçekten üzdü.Böcek türü en sevdiğim pokemon türüdür.Heracross ise en sevdiğim pokemon  Slobber..Scizor olsun Forretress olsun Armaldo olsun Dustox, Beatufily olsun Scyther olsun mükemmel pokemonlardır.Herhangi bir Hitmonchan'ın Herracross'u yenebileceğini düşünmüyorum.
psişik,haylet

[time]1310815613[/time] Tarihinde Birleştirildi.
ı am hower senin oynadığın oyun paralımı
Böcek hayalet pokemonlarına karşı üstün değil.
Pokemonun yaratılışında bilimsel öğelerden yararlanıldığı bir gerçek, yani böcekler ve diğer türlerin neye karşı güçsüz, neye karşı güçlü olduğu sallamasyon ve havadan sudan bilgi üzerine tasarlanmış bir olgu değil. Fakat bu durum pokemonun hayal dünyası ürünü olduğu gerçeğini kesinlikle değiştiremez. Sonuçta bu bir anime, çizgi film adını siz koyun ve bu tür bir tv gösteriminde mantık aramak yersiz kanımca.

Diğer bir yandan böceği başlı başlına bir tür olarak da görmek yanlış, evet pokemonda ''bug'' cinsi pokemonlar var, fakat dikkatli bakarsanız pek çoğu hibrid pokemon, mesela beedrill, paras gibi pokemonlar böcek olmasının yanısıra zehir cinsini de barındırıyor; pinsir, scyther,scizor gibi daha korkutucu ve fiziksel güce dayanan pokemonlar var, Durant böcek olmasının yanı sıra toprak,çelik ya da kaya pokemonuydu yanlış hatırlamıyorsam. Ve pek çok böcek pokemonun uçma kaabiliyeti olduğunu da var sayarsak aslında savaşta oldukça avantajlılar, ash in butterflyının uyku tozu sayesinde elde ettiği zaferleri saymıyorum bile.
Grass, Psychic ve Dark Pokémonlarına karşı Super Effective ; Fire, Fighting, Poison, Flying, Ghost ve Steel Pokémonlarına karşı da Not very Effective oluyor. Buradan daha ayrıntılı olarak bakabilirsin.
Sayfalar: 1 2