Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takımım nasıl!?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar şuan oyuna tekrar başladım 6 rozet opladım sabrina bidee giovanni kaldı ve lige bu takımla girmeyi düşünüyorum sizce takımım nasıl güçlümü önerileriniz varmı.

Dragonite
Golduck
Vileplume
Charizard
Jolteon
Dugtrio

Evet arkadaşlar sizce herhangi bir değişiklik yapmalımıyım takımımda yoksa bu takımım lig için idealmidir efsanesiz bir şekilde ligi bitirmek istiyorum herhangi bir öneriniz varsa benim için iyi olur.
dugtrio  gereksiz bence orda onun yerine golem veya başka bi poke bulabilirsin. levellerini yazmamışsın ayrıca pokelerin
Bence Dugtrio yerine,illa toprak,kaya cinsi bişey olucaksa rhyhorn,ama yok dersen bir hayalet türü yada psişik türü süper olurdu.Saygılar!
beyler ve bayanlar haklı, Dugtrio gereksiz, bu durmda Buz türüne çok fazka zayıf kalırsın, Psy ve Hayalet dengeler gibi.
Golducktan memnun değilsen starmie ya da slowbroyu öneririm ama  level,saldırıları ve itemleri yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
arkadaşlar aslında dragonitem yok henüz dragonair daha

Dragonair level 39
Jolteon  lv40
Dugtrio lv 40 (ühüü :( o kadarda geliştirmişim şimdi yeni bir pokemon bulda onun levelini yükseltte ohoo :D )
Golduck level 41
Charizard lv 41
Vileplume lv 41

Arkadaşlar şimdi hangi pokemonlarımı değiştirmeliyim anladımki şu dugtrio gerçekten güçsüz bir poke onuda diglett cavede levelini yüksek görünce yakaladım ve geliştirdim peki dugtrio nun yerine ne koyabilirim ve dugtrio dışındaki diğer pokelerim iyimidir nasıl bir revizyon izlemeliyim teşekkürler.
alakazam veya gengar işini görür. dugtrio yerine
(09-05-2011, 11:40 PM)gannicus link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alakazam veya gengar işini görür. dugtrio yerine

Trade olmadan onları yakalaması mümkün deil :(

tabi hile yaparsa durum farklı :D
o zaman şöyle yapiym sanırım
ada 3 te kızı 30 level hypno dan kurtarıp onu yakalamıştım en iyisi onu dugtrio nun yerine koyayim beyler ve bayanlar sizce bu iyi olurmu hypno iyimidir psy pokeler arasında?

[time]1304970736[/time] Tarihinde Birleştirildi.
yada başka bir fikriniz varmı ve mümkünse son evrimi tradesiz geçirebilen bir poke olursa daha iyi olur biraz evrim manyağıyımda :(.DD
scyther yakala :D yada kangaskhan  olmadı  nidoquen. 
Sayfalar: 1 2 3 4 5