Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takımım nasıl!?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
peki arkadaşlar Nidoking de olurmu nidoqueen yerine?
(10-05-2011, 12:48 AM)lyc0sa link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki arkadaşlar Nidoking de olurmu nidoqueen yerine?
farketmez ikiside iş yapar 
safariden 30lv bi nidorino kapıp direk moon stone bastım zaten 43 levelde earth power diye bi saldırı öüreniyor nidoking bomba birşey nidorino olarak kalsa anca poison jab öğreniyor earth power daha iyidir :D

Neyse şimdi takımım gayet iyi oldu sanırım
Dragonite
Jolteon
Vileplume
Charizard
Nidoking
Golduck

Artık yenilmezim sanırım heeee eheheeheheheeeeeeeeee    Onion021 Onion021 Onion021 Onion021 Onion021
Golduck yerine Starmie almanı tavsiye ederim, Golduck pek iyi değil. Vileplume yerine de Snorlax kullanabilirsin istersen.

Staryu Lv 15'te Recover, 33'te Minimize öğreniyo. Ondan sonra geliştirebilirsin. Geliştirdiğinde de HM'yle Surf öğret. TM kullanacaksan Ice Beam/Thunderbolt, kullanmayacaksan Confuse Ray 4. saldırı olabilir.
Dugtrio yerine Nidoran alsaydan gelişince Nidoking oluyor Smile
Dragonite
Shiny Gyrados
Charizard
Aggron
Pidgeot
Salamance  :)Genellikle uçan ve Ejder tarzı pokemonları Severim..
Hmm neden bu golduck fazla güçlü değil anlamış değilim starmie ninde görünüşünü pek sevmiyorum yaw hem golduck ın şu avantajını unutmuşsun tamamen golduck psy saldırılarını öğrenebilir. Çok yönlü bir pokemon herşeyden önce ama starmie öyle değil.Üstelik Golduck ın görünüşü çok daha karizma :(.DD

Bu arada Vileplume yi snorlax la değiştirmeyede pek gerek yok bence çünkü takımımda grass type bir pokemon olmasını istiyorum açıkcası grass type başka ne önerin var parasect im var mesela pc de oda fena değil gibi ama Vileplume daha güçlü geldi bana sonuçta zehir ve çimen gayet iyi bir combo dur.
Zapdos,Artucino ve Moltresi yakala benim tavsiyem
(10-05-2011, 08:46 PM)lyc0sa link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm neden bu golduck fazla güçlü değil anlamış değilim starmie ninde görünüşünü pek sevmiyorum yaw hem golduck ın şu avantajını unutmuşsun tamamen golduck psy saldırılarını öğrenebilir. Çok yönlü bir pokemon herşeyden önce ama starmie öyle değil.Üstelik Golduck ın görünüşü çok daha karizma :(.DD

Bu arada Vileplume yi snorlax la değiştirmeyede pek gerek yok bence çünkü takımımda grass type bir pokemon olmasını istiyorum açıkcası grass type başka ne önerin var parasect im var mesela pc de oda fena değil gibi ama Vileplume daha güçlü geldi bana sonuçta zehir ve çimen gayet iyi bir combo dur.

Golduck'ın base statları:
HP: 80
Attack: 82
Defense: 78
Special Attack: 95
Special Defense: 80
Speed: 85

Starmie'nin base statları:
HP: 60
Attack: 75
Defense: 85
Special Attack: 100
Special Defense: 85
Speed: 115

Yani Starmie daha hızlı, ve özel saldırıları (Water/Grass/Fire/Electric/Dark/Dragon/Psychic/Ice) çok daha iyi vuracak. Defansları arasında çok az fark var. Starmie ayrıca daha hızlı.

Golduck Psychic saldırılarını öğrenebilir demişsin - Starmie zaten Psychic türü. Golduck levella Confusion öğreniyor ama Confusion Base Power'ı 50 olduğu için güçsüz bir saldırı zaten. Eğer TM kullanacaksan Starmie, Psychic'le Golduck'ın vurduğundan her zaman daha fazla vurur. Golduck'a çok yönlü demişsin ama Golduck'ın öğrenip Starmie'nin öğrenemediği pek saldırı yok. Starmie ise Thunderbolt öğreniyor.

Starmie Golduck'tan çoğu yönden daha iyi, ama Starmie'nin tipini beğenmiyorsan/illa Golduck'ı kullanmak istiyorsan tabii ki karışamam - senin oyunun sonuçta.

Eğer bir bitki türü kullanmak istiyorsan ve başlangıç Pokemon'u olarak Venusaur'u almadıysan Vileplume ve Exeggutor en iyi seçeneklerin. Exeggutor'un Special Attack'ı biraz daha yüksek, ama Vileplume'ın defansları daha iyi ve biraz daha hızlı.

Snorlax'ı oyunda elde edebileceğin en iyi Pokemonlardan biri olduğu için önermiştim - defansları ve Attack'ı çok yüksek.
gnaaye benim pokeler hakkındada bi yorum yapsana  :hehe:  :hehe:
Sayfalar: 1 2 3 4 5