Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Okuyun Bakalım...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Nasıl insanlarla uğraşıyoruz?Burda 3 sene emek vermişiz millete pokemon tanıtmaya izletmeye uğraşıyoruz.Dublajsız bölümlere altyazı yapıyoruz.Bu iş için bi sürü insan çaba gösteriyor.Mehmet siz düzgün bölüm izleyin diye nelerle uğraşıyor.Gerekirse ders çalışmıyor dışarı çıkmıyor bölüm hazırlıyor upload yapıyor bir sürü emek harcıyor.Üstüne de bir de bazı mallarla uğraşıyor.Peki bu işi ne için yapıyor.Para için mi? Hayır.Sitede reklam yok gördüğünüz gibi sizden bi talebimiz yok.Aldğımızı yine uploada site masrafına harcıyoruz.Sövülmek ve kötü gösterilmek için yapıyoruz sanırım.Şuan görünen o.10-15 tane şsiz geliyor sövüyor mal mal konu açıyor.Ulan adam ol da banlanma.Sebepsiz yere mi banlıyoruz?Kaç kere uyarıyoruz.Okuyun kuralları millete dalaşmayın diyoruz.Kavga çıkaranı mal mal konuşanı banlayınca adminler suçlu oluyor.Zihniyetinizi düzeltin.Site kapalı olunca sabaha kadar uyumadığımız oluyor.Şu zamana kadar kaç kere sıkıntılı gün yaşadık bilemezsiniz.Ve hepimizin hayatını etkileyen olaylar oldu ama kimseyi suçlamadık.Çünkü bizim prensibimiz eden bulur mantığıdır.Uğraştıklarımız oldu ama son 1 senedir kimse umrumuzda değil.Ama şunu bilin bu işi sövülmek için yapmıyoruz ve maalesef bu emeği haketmiyorsunuz.Host yenilemememiz gerekiyordu yenilemeyeceğim.Süre bittiği gün sitede biter.Hakaret ve küfür için çaba harcamayacağız.Ne zaman bu millet değişir o zaman biz de devam ederiz.........

Evet, bu kadar hizmet, bu kadar emek, o kadar uğraş sonunda olacağı buydu... Yüz verme Veli'ye......  Confused
Her kelimesiyle haklısın, bu kendini bilmez "üye"ler emeğe saygı ne demek bilmiyor.  Fire
kesinlikle haklısın ama 3-5 kişi için milyonlarca kişiyi mutsuz etmiş olucaksın bunuda unutma derim  :bye2:
Ergen olarak değerlendirmek lazım. Tereyağ gibi üste çıkmak isteyen her zaman olur, çok fazla alçakgönüllü davranırsan. . Site senin nasıl olsa... Biri gider, biri gelir. Gidenler arkadaşın olsaydı zaten senin sitende huzursuzluk çıkarmazlardı. Boşver, takma.
Valla bir Pokemon sitesine sadece siteyi kuranlara küfür etmek için kaydolmak normal insanların yapacağı bir şey değil. Banlanan "özgürlük savaşçı"larından biri olabilir. Ben olsam hiç ciddiye almazdım.
son arkadaş 1 yıl önce banlanmıştı.savaşçılardan değil ama öyleler de çok .adam banlanıyor tonla üyelik açıyor.onuyu açma sebebim sabrımın taşması bu ilk değil zaten ben utanmasam konu açar sövdürürüm o kadar üyeyi ama siteye yakışmaz bu şekilde içimi döktüm aslında bunlar mehmet ile benim düşündüklerim.
'Özgürlük Savaşçıları'? Adamlar baya fantastikmişler :team:
Küfür etmeyi bi kenara bırakırsak ben çevirilerle uğraşsam  '' çeviri ne zman bitecek, ohooo hala çevrilmedi mi'' gibi sorulara deli olurdum siz yine iyi dayandınız :)  Her kelimende haklısın bence.

Bence siteye yeni bi uygulama getirin yeni bi üye siteye üye olduğunda 1-2 hafta yorum atamazsın ve konu açamasın.
Çok fazla "EDEPSİZ" var utanmak nedir,ahlak nedir ,emek nedir bilmiyorlar.Sitenin sahibi bunu yapmak için kaç gün harcamış,kaç derse çalışmamış,kaç kere sabahlamış bilmiyor.Bence kendine değer vermeyen ve kendini bir nebze olsun kanıtlamaya çalışan birileri yapıyor.Ya da sadece eğlenmek için.

KAFAYA TAKMA siz en iyisiniz :yourock: :p :rock: :dance: :pray: :pray: :pray:
Sayfalar: 1 2