Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Okuyun Bakalım...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
umarım şu "Süre bittiği gün sitede biter." lafını o anki sinirinden yazmışsındır bu kadar emeğinizin boşa gitmesi hiç iyi olmaz :S olay nedir tam olarak anlamadım ama siteyi feda edecek kadar önemli birşey olacağını sanmıyorum. emeğinizin karşılığını veren olduğu gibi vermeyenlerde olacaktır bu kaçınılmaz, herkesi dostunuz yapamazsınız sonuçta.bende çoğu arkadaşın dediği gibi onları takmayın siz, karşınızdakilere değil yanınızdakilere bakın derim ;)
dediklerim tamamen ciddi ama kapama fikri 1 nisandan dolayıdır.O gün küfür olayı oldu çok kızdım adama küfürle karşılık da verebilirdik ama böyle içimi dökmeyi tercih ettim onun seviyesine inmemek için.Mecbur kalmadıkça siteyi öyle abuk subuk insanlar için feda etmeyiz.Hostun süresi temmuzda bitiyor o zamana kadar kararı vereceğiz ama şuan için kapanma gibi düşüncemiz yok 1 nisana ciddi bir şaka-gerçek karışımı yapalım dedim ama planlı bişey değil tamamen o küfür olayından sonra oluştu.Site olarak 1 nisanda o tarz şakaları daha yapmayı düşünmüyoduk ama dediğim gibi tamamen o anki ruh halinden oluştu  :d:
hehe demek 1 nisan süpermiş  :p hiç dikkat etmemiştim tarihe  :hihi: dediğim gibi o anki olayları bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu kadar seveniniz varken değmeyen insanlar için siteyi feda ederseniz emin olun üzülenler sevinenlerden kat kat daha fazla olur ;)
Ödümü koparttınız vallahi yukardan okumaya başladım. İlk defa böyle güzel site buldum dedim. O da kapanacak diye üzülmeye başladımdı neredeyse.:) Böyle cahil kişilerle konuşmamak gerekir. Gerçekten bazı geri zekalılar insanı çıldırtıyor..:)
Sayfalar: 1 2