Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heart Gold'da en güçlü pokemonlar hangileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
tamam çok saol :)
Bence en iyisi articuno = Ice Beam ve Blizzard becerileri ateş pokemonu hariç her pokemona büyük zarar verir özelliklede dragonayt'ın en zayıf noktası buzdur
(22-11-2010, 02:55 AM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak sana önerim taşla gelişen pokemonları 55 lv den önce geliştirme.Happiness le gelişenleride en geç 20 lv de geliştir.

happiness nasil oluyor? bu arada bence en iyi elektirk pokemonu(raikou disinda) zapdos
süper olta ile ejderha mağarasından(johto haritasında rozet aldığın mağara 8 galiba) oradan 40.seviye dratini dragonair ve magicarp yakalayabilirsin ve dragonite yapabilirsin,bundan başka ruby den migrate yapabilirsin groudonu ve jade orb ile rayquaza i yakalayıp ekibe koyabilirsin ve mewtwo yu tmlerle adam edip terör estirebilirsin (statları arceusa çok yakın) ayrıca su olarak lapras kullanabilrsin
happines mutluluk demek mutluluksa şöyle oluyor pokemona mesaj yaptırıyorsun calcium protein gibi itemler veriyorsun pokemonda mutlu oluyor ve seviye atlayınca gelişiyor :)
(22-11-2010, 01:53 AM)Captain America link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güçten kasıtın nedir
atak,hız,defans,özel atak,özel defans  Question
route 25de 4 özel ağaçta slakoth çıkabiliyormuş yani ordaki slakothu slaking yapınca çok güçlü olur :D
(statları 670 oluyor)
HP: 150

Attack: 160

Defense: 100

Sp.Atk: 95

Sp.Def: 65

Speed: 100

Total: 670
master_ball arkadaşım adamın sorusuna 2sene sonra cevap veriyorsun biraz tarihe dikkat et lütfen.
Slaking çok güçlü pokemon olabilir ama abilitysine bakarsan vasat bir pokemon oluyor Truant:Bu pokemon bir tur savaşır bir tur bir şey yapmaz.Onun yerine Snorlax kullan daha iyi :D
Bence en güçlü pokemon diye bir şey yoktur. Her pokemonu yenecek bir pokemon vardır. Ancak sen onu geliştirip güçlendirirsin, eksiklerini giderirsin ve o pokemon böylece en güçlü pokemon olabilir. Bence pokemonlar seçilmeden önce iyice araştırılmalı ve o pokemonu maksimum fayda ile kullanma yolları bulunmalı.
(24-05-2012, 09:12 PM)Electabuzz link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence en güçlü pokemon diye bir şey yoktur. Her pokemonu yenecek bir pokemon vardır. Ancak sen onu geliştirip güçlendirirsin, eksiklerini giderirsin ve o pokemon böylece en güçlü pokemon olabilir. Bence pokemonlar seçilmeden önce iyice araştırılmalı ve o pokemonu maksimum fayda ile kullanma yolları bulunmalı.

Aynen bencede en güçlü pokemon diye bir şey yoktur takımda mesela fire varsa fire karşı güçlü olan water ı da bulundurmak gerekir water a karşı güçlü olan grass gibi... bölye tür özelliklerine göre takım oluşturmak gerekir.
Sayfalar: 1 2 3 4