Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black-White daki Favori Starterınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Evet ARkadaşlar sorumuz basit. Bence pokabu. Bu anketi emin olmak için yapıyorum.

HADİ BAŞLAYALIM!  ;)
Mijumaru :rock: :rock:
tsutarja
Tsutarja  Onion021
yanlz arkadaşlar oyunlardaki gçlere gre falan oylayn ee :D seçim yapmam lazm :D
Mijumaru :bak.:

[Resim: mijumaru.png]
anaa pokabuyu btek vbenmi seviyorum :D
(14-11-2010, 04:23 PM)kaan1279 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanlz arkadaşlar oyunlardaki gçlere gre falan oylayn ee :D seçim yapmam lazm :D
Güç dersen:

1- Jarodaa (Tsutarja'nın en gelişmişi): Dream World ability'si Perversity sayesinde "stat modifier"ları tam tersine dönüyor. Örneğin Leaf Storm Special Attack'ını yarıya indirmesi gerekirken gerekirken 2 katı yükseltiyor.

2- Emboar (Pokabu'nun en gelişmişi): Hihidaruma, Ho-Oh ve Flareon'dan sonra Attack'ı en iyi ateş Pokemon'u. SuperPower, Head Smash, Flare Blitz, Earthquake, Wild Bolt gibi çok güçlü Attack vuran saldırılar öğrenebiliyor. Defansları biraz düşük ama HP'si bunu telafi edebilir. Tek problemi yavaş olması.

3- Daikenki (Mijumaru'nun en gelişmişi): Maalesef güçsüz bir Pokemon. Defansları ortalamanın altında, ne Attack'ı ne de Special Attack'ı iyi. Starmie, Suicune, Swampert, Burunkeru falan varken savaşlarda bunu kullananın olacağını düşünmüyorum.

Ben ankette Tsutarja'ya oy verdim. Hangisi en şirini derseniz Mijumaru ama  :D
aslında tsutarja gelişince çok gçlü ama sorun işte geliştirmede :D
(14-11-2010, 05:08 PM)gnaaye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3- Daikenki (Mijumaru'nun en gelişmişi): Maalesef güçsüz bir Pokemon. Defansları ortalamanın altında, ne Attack'ı ne de Special Attack'ı iyi. Starmie, Suicune, Swampert, Burunkeru falan varken savaşlarda bunu kullananın olacağını düşünmüyorum.

Ben ankette Tsutarja'ya oy verdim. Hangisi en şirini derseniz Mijumaru ama  :D
Ben kullanıyorum daikenki'yi ;D
Genelde oynamayı sevdiğim pokemonları kullanıyorum.Mesela Zoroark da stat bakımından çok rezil.Defans, sp.defans ve hp'si bari lucario kadar olsaydı.Ama olsun onu da kullanıyorum.
Bence asıl güç göstergesi strateji ve takımdaki 6 pokenin harmonisi  Onion021


Sayfalar: 1 2 3