Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black-White daki Favori Starterınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
benı ılgılendırmez beım herzman baslangıc pokem ates'tir !
pokabu pokabu :s9:
(14-11-2010, 05:59 PM)Zoroark link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kullanıyorum daikenki'yi ;D
Genelde oynamayı sevdiğim pokemonları kullanıyorum.Mesela Zoroark da stat bakımından çok rezil.Defans, sp.defans ve hp'si bari lucario kadar olsaydı.Ama olsun onu da kullanıyorum.
Bence asıl güç göstergesi strateji ve takımdaki 6 pokenin harmonisi  Onion021
Ama Zoroark'ın Special Attack'ı çok iyi, ayrıca Speed ve Attack özellikleri de ortalamanın üstünde. Nasty Plot, Flamethrower, Focus Blast, Grass Knot, Dark Pulse, Sucker Punch, U-Turn gibi saldırıları da kullanabiliyor. Ayrıca ability'si Illusion bence en iyi ability'lerden biri, hatta iyi bir antrenörün ellerinde tek başına oyun kazandırabilir. Defans, SpDef ve HP özelliklerine ihtiyacı bile yok Zoroark'ın çünkü asıl silahı rakibin Zoroark'ın asıl yüzünü saldırmadan görememesi.

Genel olarak bir kural var Pokemon'da: Bir Pokemon'u ya onun en iyi yapabileceği bir şey için kullanacaksın, ya da farklı bir Pokemon kullanacaksın. Örneğin Entei varken Rapidash veya Regice varken Glalie kullanmanın bir mantığı yok.

Daikenki'yi ben olsam Encore/Dragon Tail/Boiling Water/Ice Beam veya Grass Knot şeklinde defansif bir şekilde kullanırdım. Encore veya Dragon Tail dışında Daikenki'yi diğer su türlerinden ayıran bir şey yok çünkü.

Surf/Ice Beam/Grass Knot şeklinde kullanacaksan Starmie daha iyi, yine aynı şekilde Suicune'un defansları da Special Attack'ı da daha iyi. Eğer Dragon Tail kullanmayan defansif bir set kullanacaksan Swampert daha iyi o konuda.

Son cümleye katılıyorum ama :)
gnaaye dostum çok güzel açıklamışsın gerçekten :p

Ben de farkındayım Zoroark'ın saydığın meziyetlerinin ancak sadece süper effektifte değil her türlü sağlam saldırıda gidiyor.Hele bir de rakibin hızı fazla ise ayvayı yedin demektir.Cricital hitleri saymıyorum bile.Neticede Zoroark'la ilk vuruşu yapacan, bir de saldırı yememeye bakacan.

Daikenkide defans demişsin ama swords dance'i de var.Ben kullanıyordum oyunda atak gücüm olarak.

Aslında biraz da takıntılıyım takım oluşturmada ;D Efsane ve yarı efsane kullanmayı sevmiyorum.Hatta belki garip gelebilir ama sadece tek evrim geçirebilen pokemonları kullanmayı seviyorum.(houndoom, arcanine, doredia, zoroark, wargle....)Starter mecburen alıyorum tabi ama hgss'de falan quilavayı geliştirmiyordum.Sırf taktik saldırıları olan umbreonum falan vardı ;D

Biraz da bu sebeplerden dolayı takımın ortak gücü, pokelerin sırası, hava şartları ve itemler daha önemli hale geliyor.Her türlü şeyi stratejime dahil etmeyi seviyorum.Oyun da çok daha eğlenceli oluyor benim açımdan :)

Genqar

Mi-ju ;D
mijumaruyla tsutarja berabere :(.DD
Miju Mi-ju!
anketi açan bu konuyu ne anlamda açtı anlamadım oyunlarda en sevdiğinizmi yoksa normal olarak anime filan gibimi ama ben ikisi içinde cevabımı veriyim
mijumaru benim favorimdir 3. evrimini çok seviyorum :D
tsutarja güçlü ama sevdim denilemez
pokabu  ise en  sevmediğim çünkü domuz pokemonlarından nefret ederim çok çirkinler
ama oyun derseniz daha black white oyunu oynamadım bu yüzdende bu konuda bisey söylemem
Tsutarja(snivy)
bu oyunu nerden oynuosunuz?sıkıldım gba oyunlarından
bnm pek hoşuma gitmedi bunlar ama Tsutarja aralarından en iyi geleni bana
Sayfalar: 1 2 3