Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: POKEMON YAZARI HAYATA VEDA ETTİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Oyun dünyası için bir fenomen haline gelen ve bu popüleritesini anime serisi ve sinema filmleriyle hem televizyon hem de beyaz perdeye taşıyan Pokemon'un yazarı Takeshi Shudo, 61 yaşında hayata gözlerini yumdu.

    Geçtiğimiz gün bir tren istasyonunda baygın halde bulunan ve acilen hastaneye kaldırılan Shudo'ya beyin kanaması teşhisi konulmuş ve yoğun bakıma alınmıştı. Bugün hastane tarafından yapılan açıklamada Shudo'nun hayatını kaybettiği açıklandı. 61 yaşındaki yazar Pokemon Tv serisi ve ilk 3 Pokemon filminin senaristliği yanı sıra bu yıl içerisinde çıkması planlanan Cheer Figu! isimli proje üzerinde çalışıyordu.
  :(
Yazık Olmuş  :(
Bencede ama vakti geldi kimse engel olamaz gitmesine.
Yalandır diye düşünmüştüm ama gerçekmiş Cry ANN'de yazıo öldüğü Cry Cry Cry Cry Cry
Bir yazarımız gitti ama diğerleri duruyor.Tamam en tecrübelisini kaybettik ama diğerleride yapabilicektir bu işi
çok üzüldüm.
Gerçekten üzüldüm..  Ne yapalım gidene çare yok,geçmiş olsun.. :(
Hakikaten yazık olmuş Cry Cry

HardRock

E yuh yani.ruby_emre neler diyo.Adam ölmüş burada gitmiş,yaşama veda etmiş,emre kalkmış ''başkalarıda yapabilir,onun yerine geçebilir'' gibisinden şeyler söylüyo..E pes yani..Biriniz Allah Rahmet eylesin dememişiniz..Allah Rahmet eylesin.Eğer iyi bir insansa,Allah zaten ona rahmet eyler..
Hardrock arkadaşımız doğru söylemiş.Ölen insanları ancak rahmet ve yaptıkları iyi işlerle anabiliriz."Yazık oldu" şeklindeki ifadeler de yanlış bence.Beyin kanaması denmiş.Demek ki birtakım rahatsızlıkları varmış zaten, hiç kimse durup dururken beyin kanamasından gitmez.Belki ölmsese daha büyük acılar çekecekti.
Sayfalar: 1 2