Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: POKEMON YAZARI HAYATA VEDA ETTİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(30-10-2010, 10:22 PM)HardRock link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:E yuh yani.ruby_emre neler diyo.Adam ölmüş burada gitmiş,yaşama veda etmiş,emre kalkmış ''başkalarıda yapabilir,onun yerine geçebilir'' gibisinden şeyler söylüyo..E pes yani..Biriniz Allah Rahmet eylesin dememişiniz..Allah Rahmet eylesin.Eğer iyi bir insansa,Allah zaten ona rahmet eyler..

müslüman olmayana 'Toprağı bol olsun' denir

Toprağı bol olsun!  :bye2:
o olmasa pokemon na nolcak topragı bol olsun iyi bilirdik :Agla: :bye2:

Edit:Ama adam hıristiyan yani müslüman olsaydı Allah rahmet eylerdi.Ama hristiyan adam ne kadar iyiliği olursa olsun gideceği yer cehennem tabi.Bana göre  insanlık cennete gider çok iyi biriyse. Keşke birde müslüman olsaymış.
Allah rahmet eylesin. :bye2:
(28-03-2011, 05:39 PM)Poqémon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama adam HrisTiyan Yhani Müslüman oLsaydı ALLAH rahmet eyLerdi ama Hristiyan adam nekadar iyiliği oLursa oLsun qiTceqi Yer Cehennem Thabi Bana qorre ama İNSALLAH CENNETE qider cok ii birisiydi kesqe Birde MÜSLÜMAN oLsaymış
ALLAH RAHMET EYLESİN
MEKANI CENNET OLSUN :bye2:
adamla ilgili bişey bilmiyorum ama belki müslümandır ama gizliyodur(biliyon müslümanlara yapılanları)
Poqémon yazını Türkçe'ye çevirebilir misin? Ben bu dili bilmiyorum ne yazık ki.Forum kuralları açıkça belirtiyor. Yeni üye olmuşsun forum kurallarını bir oku tamam mı? Lütfen şimdi yazını düzenle.

https://pokemonturkiye.com/forum/lutfen_...958.0.html
Revizyon şart
Sayfalar: 1 2