Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Efsane ǜçlüleri'nin Ortak ǖzellikleri ve Türleri Sizce Nasıl Olur?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
1.Nesil:Articuno,Zapdos,Moltres.Türleri:Buz/UçuŞ,Elektrik/UçuŞ,AteŞ/UçuŞ - Efsane KuŞlar
2.Nesil:Raikou,Entei,Suicune.Türleri:Elektrik,AteŞ,Su - Efsane Dörtayaklılar
3.Nesil:Regirock,Regice,Registeel.Türleri:Kaya,Buz,LJelik - Efsane Golemler
Groudon,Kyogre,Rayquaza.Türleri:Yer,Su,Dragon/UçuŞ - Elementel ǜçlü veya Hava DeğŸiŞtirme ǜçlüsü
4.Nesil:Uxie,Mesprit,Azelf.Türleri:PsiŞik - Göl Koruyucuları
Dialga,Palkia,Giratina.Türleri:LJelik/Dragon,Su/Dragon,Hayalet/Dragon - Dragon ǜçlüsü

ArkadaŞlar 3.nesilden itibaren ikiŞer tane efsane üçlü var bence 5.nesilde de iki tane efsane üçlü olacak.Efsane üçlülerden Şu ana kadar kullanılmayan türlerden pokemonlar bekliyorum.ǖrneğŸin çimen,karanlık,normal,dövüŞ,böcek ve zehir türünden efsane üçlü yok.Efsane üçlülerden çimen türünde bir pokemon olmasına büyük bir ihtimal veriyorum.LJünkü 1.nesilde olmayıp 2.nesilde olan su türü,1. ve 2.nesilde olmayıp 3.nesilde olan kaya,çelik,yer ve dragon, 1,2 ve 3.nesilde olmayıp 4.nesilde olan psiŞik ve hayalet türü var.Buna göre 5.nesil efsane üçlülerinden en az iki yeni tür olması büyük bir ihtimal.LJimenin yanında karanlık veya böcek(çimenin yanında büyük ihtimal böcek türü olur) türünden bir pokemon olmasını muhtemel görüyorum.

Buna göre 1.üçlü - çimen-böcek-kaya olabilir çünkü kaya türü eklendiğŸinde her üçlünün birine güçlü diğŸerine zayıf olmasını sağŸlar.

2.üçlü ise tıpkı sinnoh'taki uxie azelf ve mesprit üçlüsü gibi aynı türden olabilir.Bunların ortak türü Şu ana kadar olmayan karanlık türü olabilir.Buna ek olarak karanlık türünün zayıf olduğŸu türlere güçlü olup bu zayıflığŸı kapatabilecek 2.bir türün olması da muhtemel.Karanlık türü olmayıp farklı bir ortak tür de olabilir.Bir ihtimal de bu üçlünün tamamen farklı türlerden olması tabii ki.

Bunların ortak özellikleri tıpkı diğŸer nesillerde olduğŸu gibi aynı özellikteki yerlerin koruyuculuğŸu olur.ǖrneğŸin 1.üçlü 3 farklı ada'yı korurken 2.üçlü bir dağŸı koruyabilr.

ArkadaŞlar bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Bence Dark/Ghost/Physic olur
Black oyununun efsanesi dark türünde olacaktır ama ben white oyununun efsanesini çok merak ediyorum. Light türü falan mı çıkacak yoksa? :D Bomba etkisi yapar öyle bir şey olsa

HardRock

4 nesildir süren geleneği devam ettirirler sanırım.Bu seferde 3 kedi efsanesi gibi bişe yaparlar.Raikou,Moltres gibi köpek ve kuş efsaneler yaptılar.Yine oluşacak efsane üçlü kedi,balık vb. gibi bişe olur.Ama bana göre hiçbirşey Efsanevi 3 kuşun yerini tutamaz.İndigo'da onların yeri ayrıdır  ;)

ZigZag

(21-05-2010, 10:16 PM)HardRock link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 nesildir süren geleneği devam ettirirler sanırım.Bu seferde 3 kedi efsanesi gibi bişe yaparlar.Raikou,Moltres gibi köpek ve kuş efsaneler yaptılar.Yine oluşacak efsane üçlü kedi,balık vb. gibi bişe olur.Ama bana göre hiçbirşey Efsanevi 3 kuşun yerini tutamaz.İndigo'da onların yeri ayrıdır  ;)
Katılıyorum ama bence 2. sezonun köpekleri de çok güzel.Ayrıca ben çimen veya böcek türü yapacaklarını pek sanmıyorum ama mutlaka psişik olur gibi geliyo bana.
(21-05-2010, 10:11 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Black oyununun efsanesi dark türünde olacaktır ama ben white oyununun efsanesini çok merak ediyorum. Light türü falan mı çıkacak yoksa? :D Bomba etkisi yapar öyle bir şey olsa
Light çıkarsa süper olur.Umarım çıkar

HardRock

Işık türü pokemonların hep hayalini kurarım ben.Şöyle Light tipi bir efsanevi pokemon olsa oyunda ne güzel olur  :pika:
Bencede Light ve Dark türünden gelecek efsane ama psychic'de olabilir.Bence kesinlikle çimen, böcek gibi bişey olmaz...Benim düşüncem bu.

HardRock

Mewtwo ve Deoxys gibi Psychic efsane gelecekse gelsin.Zaten Light türü çıkarsa bu bir devrim olur.İnşallahta çıkar ama bu sadece bir teori.Gerçekleşip gerçekleşmemesi yapımcılara bağlı  :-\
O zaman da black oyunu hiç satmaz herkes gider white alır :D

Bu seride çıkacak efsanelerde dragon ve psişik türlerin olma ihtimali %100 bence arkadaşlar. Bunları saymazsak diğer türlerin olma ihtimali hemen hemen eşit.
Sayfalar: 1 2