Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Efsane ǜçlüleri'nin Ortak ǖzellikleri ve Türleri Sizce Nasıl Olur?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ben ayrıca legendary pokemon sayısında artış bekliyorum çünkü her yeni nesil çıktığında legendary pokemon sayısında artış oluyor.
1.nesil:5
2.nesil:6
3.nesil:10
4.nesil:14 tane legendary pokemon var.
eğer artış olursa oyuna ayrı bir mükemmellik katacaktır.
Ben artış olmasından yana değilim. Bir sürü gereksiz efsane yapıyorlar. Güzel olsun ve sayısı fazla olmasın.
çok efsane olması demek isshu'nun çok büyük bir yer olması demek ve bundan dolayı daha fazla macera demek ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum

HardRock

(22-05-2010, 03:46 PM)Tsutaja link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok efsane olması demek isshu'nun çok büyük bir yer olması demek ve bundan dolayı daha fazla macera demek ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum

Katılıyorum.Isshu kıtası her ne kadar büyük olursa oyundaki serüvenimiz ve yolculuğumuzda o derece mükemmel ve uzun olacaktır.Ayrıca efsanevi pokemon sayısında artış olursa bencede fazla gereksiz efsaneler yapmasınlar.Örneğin: Üç göl koruyucusu.Azelf,Uxie ve Mesprit.Bunlar çok gereksiz efsanelerdi.
Gereksiz efsaneye ben de karşıyım mesela heatran,manaphy gibi efsaneler gereksiz gibi duruyor ama yeni nesilde çok efsane yapılacaksa hepsinin kilit görevleri ve çok önemli farklı özellikleri,farklı özel yetenekleri,kişisel güçlü atakları ve isshu da kilit yerleri koruma olmalı ve önemli görevler yerine getirmeli sırf efsane olsun diye yapılmamalı yapıldı mı böyle yapılmalı.Eğer böyle yapılırsa pokemon black&white oyunu şu ana kadar yapılan en mükemmel pokemon oyunu olur düşünsenize böyle bir macerayı çok uzun soluklu ve maksimum zevkli olur.
Black White zaten şimdiye kadar yapılmış en iyi oyunlardan biri olacaktır bence. Diamond Pearl Platinum'a ek olarak yeni özellikler çıkacağı için o oyunları geride bırakacaktır.

Efsane muhabbetine gelince, benim gereksiz efsaneden kastım şu, adamlar 4.nesilde yaptılar o kadar efsaneyi, sonra ne oldu hatılayalım:

Cresselia= Dizinin basit bir bölümünde 5dk göründü o kadar.
Phione=Aynı şekilde
Heatran= 12.filmde çok ezik bir rolde bi kaç dakika göründü
Azelf-Uxio-Mesprit=Göl efsanesi dediler, gölgelerini gösterdiler, meraklandırdılar, içi boş çıktı.
Regigigas=11.filmde 3-5dk göründü sadece.

Bunun gibi...Niye yapıldı bu efsaneler o zaman...Mesela 5-6 efsane olsun ama sağlam olsun. Sayının çok olması o seriyi iyi yapmıyor.
Heatran sağlam bi kerem ona laf yok, regiler ezo bence, Azelf Uxie Mesprit 3 lüsünde Uxie hariç hiç tutmadım. Cresselia Phione onları efsane sayarsak Tropius da bir efsane bence.
Sen say sayma, adamlar efsane. Heatran'ın efsanelik neyini gördük, adamın pokemonuydu...
(22-05-2010, 03:58 PM)HardRock link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=Tsutaja link=topic=6823.msg85038#msg85038 date=1274528779]
çok efsane olması demek isshu'nun çok büyük bir yer olması demek ve bundan dolayı daha fazla macera demek ama herkesin düŞüncesine saygı duyuyorum

Katılıyorum.Isshu kıtası her ne kadar büyük olursa oyundaki serüvenimiz ve yolculuğŸumuzda o derece mükemmel ve uzun olacaktır.Ayrıca efsanevi pokemon sayısında artıŞ olursa bencede fazla gereksiz efsaneler yapmasınlar.ǖrneğŸin: ǜç göl koruyucusu.Azelf,Uxie ve Mesprit.Bunlar çok gereksiz efsanelerdi.
[/quote]

Aaaa ayıp ediyon ama :BrQ: onların yeri farklı Shinou kıtasında her biri göl pokémonlarının özelliklerini taŞıyor

Dialga ve Palkia ve Shinou kıtası onlar sayesinde kurtuldu ki ash dawn brock a da pek yakındılar

Ayrıca Tam Galactic onlar olmasdan Dialga ve Paikia yı uyandıramazdı :N:
Sayfalar: 1 2