Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon 1x45 | Song of Jigglypuff | TR Altyazılı | Online İzle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemonun yeni altyazısını yaptığımız bu bölümünü sizlere online olarak da sunmak istedim. İzledikten sonra da yorumlarınızı esirgemeyin...

Herkese iyi seyirler...



Harika olmuş. Ellerine sağılk.


:D Bu bölüm neden banlandı ?
Vallahi ben bilmiyorum sakıncalı bi durum da göremedim. Bilen varsa cevaplandırırsa öğrenmiş oluruz ;)
Bende görmedim ama belki kumar ögelri içeriyo diye olabilir ama bence çok güzel ve banlanmaması gerken bir bölüm
Valla bi tek o olabilir heralde banlanma sebebi olarak :D Birkaç saniyelik bi görüntü o da ayrı konu...
Bi de ilginçtir ingilizce dublajı mevcut acaba başka yasaklı olduğu ülke var mı merak ediyorum. Sen sorunca biraz araştırma yaptım banlandığına dair bir yazı da görmedim. Çok ilginç geldi bana.
Banlanmayı geçtim bu bölümün üstüne üstlük ders olarak gösterilmesi lazım :(.DD
saol kardeş güzel çevirmişsin
insanlar cok kaba ve sinirli olusu yüzünden  banlanmiş olabilir
turkiyedeki cogu yapilan is gibi bu ban isi de sacmalik bence. yemedi mi rtuk ceza. bi cocuk pikachu zannedip kendini asagi attimi ceza. sanki bu cocuk animesi. japonyada bu kac yas grubu icin biliyomusunuz? anime turkiyede bebek isi cocuk isi olarak dusunuluyo. ama oyle degil iste. madem bizim insanlarimiz animeyi bu tarz cocuk bebek isi diye ogrenmisler onlar oyle bilsinler. turkiyede bu bi gercektir. cogumuz kiz arkadasimizdan arkadaslarimizdan hatta ailemizden bile gizli ugrasiyoruzdur pokemonla. aman gulunmesin edilmesin. biktim artik bu geri kafaliliklardan. bende asya ya cine geldim. burda sokaktaki insanlarin %50 si yaninda psp nds tasiyo. ayrica pokemon oyunlarini da 30 40 yasinda adamlarda oynuyo. oyle acik goruslu bir ulkeki bana baska hic bi yeri aratmiyo.



bunlari yazdim arkadaslar yanlis anlamayin. ama artik kendi ulkemin bu kadar geriye gitmesine tahammul edemez oldum. rtuk yuzunden pokemonu bi bolumden sonra izleyemedim. yasaklandiginda oyle cok nefret ettimki bilemessiniz. baska sebeplerde var. ama diyim cok sinirleniyorum.


sacma sapan nedenden yasak koymalar. filimlerden kotu anlamli sahne iceriyo diye bolum kesmeler. e o zaman kesme. belirli bi izleyici kitlesi icin gece 12 den sonra koy dime? 18 yas alti uyumus olur belki. :D gercekten sacmasapan isler yapiliyo. sus sus deliriyom bende sizinle paylasiyim dedim. :S
Ben bu bölümü türkçe olarak izlemiştim gayettte net hatırlıyorum. Atv'deydi hemde. banlanmış bir bölüm değildi bu.
kanal 1 göstermedi o yüzden banlı dedik. yoksa ilk zamanlarda gösterdi atv  :hihi:
(24-01-2010, 04:00 AM)Mehmet © link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanal 1 göstermedi o yüzden banlı dedik. yoksa ilk zamanlarda gösterdi atv  :hihi:

evet ben kadar yaŞlı olduğŸumu bi an unuttum  Pikachu_17 hatırlatma için sağŸol :Jms:
Sayfalar: 1 2